Lärare Ma/No åk 7-9 Jens Billeskolan

Lärare Ma/No åk 7-9 Jens Billeskolan

Tillbaka

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb?

Bjuv är en kommun på gång och med KRAFT bygger vi framtidens arbetsplats. På fyra år har vi klättrat 224 placeringar i den nationella skolrankningen och 109 placeringar i tidningen Fokus boenderankning Bäst att bo.
Bjuv är en kommun med 15000 invånare och 1200 medarbetare. Vi ligger centralt i nordvästra Skåne med bra förbindelser till både mindre och större orter i Skåne.
Vår resa har bara börjat, och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och forma ett helt samhälle.

Någon gång i din karriär ska du ha jobbat i Bjuvs kommun - Nu har du chansen!
Du är viktig.

Jens Billeskolan är en F-9 skola som ligger i Billesholm. På vår skola studerar ca 500 elever för sin framtid. Vi har välutbildad personal som arbetar i en målstyrd organisation. Vi har under ett antal år befunnit oss i en god utvecklingsfas.
Vårt motto är Alla elever vill om de kan.
Vikänslan på JB är stark men också öppen och välkomnande. Vi är seriösa lagspelare med ett stort mått av humor i vår vardag. Du kommer till ett engagerat och utvecklingsinriktat arbetslag som gör sitt för att stötta dig.

Nu söker vi en lärare i Ma/No till åk 7-9.
Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Som lärare på Jens Billeskolan ansvarar du för undervisningen inom Ma/NO. Din undervisning utgår från planering, genomförande, uppföljning, bedömning och utveckling. Tillsammans med minst en annan lärare kommer du också att vara mentor/klassföreståndare för en av klasserna på högstadiet.

I dina arbetsuppgifter ingår deltagande i arbetsgrupp med kollegor där ni planerar och utvecklar verksamheten utifrån specifika uppdrag. Kollegialt lärande är en viktig del av tjänsten och du förväntas aktivt delta och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. I din roll skapar du relationer till elever, genom bland annat kostnadsfri pedagogisk lunch.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i Ma/NO.
Erfarenhet av undervisning är meriterande.

Som person är du strukturerad. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du visar din samarbetsförmåga genom att relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn och stabil i stressade situationer och behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.

Du lägger ner tid, energi och engagemang i ditt arbete samtidigt som du skapar engagemang, motivation och delaktighet bland elever och kollegor.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola/skola ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Se därför till att beställa utdrag ur belastningsregistret snarast efter att du blivit erbjuden anställning.

Med KRAFT gör vi det bättre att arbeta, bo och leva i Bjuvs kommun. Med kompetens, respekt, ansvar, förtroende och tillgänglighet skapar vi tillsammans resultat i våra verksamheter.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-06-17

Arbetsgivarens referensnummer: A789209/2018

Upplysningar lämnas av:

Alexandra Nilsson
Administrativ skolsamordnare
E-post: alexandra.nilsson@bjuv.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant nås via kommunens växel
Telefon: 042-458 50 00

TillbakaAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Bjuvs kommun