Lärare tyska & bild, Ekeby skola

Lärare tyska & bild, Ekeby skola

Tillbaka

Du har säkert fått frågan "Vad jobbar du med?". I Bjuvs kommun ställer vi istället frågan "Vad jobbar du för?"

Vi arbetar för utveckling, hållbarhet, jämlikhet och framtiden för att tillsammans forma ett helt samhälle.

Vad jobbar du för?

När du jobbar hos oss får du, utöver Sveriges viktigaste jobb, stöd i ditt dagliga arbete. Vi erbjuder handledning och coachning från Elevhälsan. Vi har trygghetssamordnare som hjälper till att skapa en tillgänglig lärmiljö. Vi arbetar aktivt med digitala verktyg och arbetar ständigt för en skola i framkant.
Vi jobbar för att alla elever ska känna att skolan ger en känsla av sammanhang. Eleverna ska uppleva trygghet i skolan så att de kan anta nya utmaningar. Arbetet med att nå kunskapsmålen ska ske med nyfikenhet och glädje.

Är du den som skapar en lärandekultur och ett klassrumsklimat där elever vill lära?
Kom och jobba med oss på Ekeby skola!

Arbetsuppgifter:

I din roll arbetar du tillsammans med dina kollegor för att skapa teambaserad organisation, vilket innebär att arbetslaget har ett gemensamt ansvar för alla elever. Ni undervisar efter ämnesbehörighet och kompetens. Undervisningen sker utifrån formativ bedömning som ett redskap för lärande både för dig som pedagog och dina elever. Du arbetar med förmågorna i pedagogiska planeringar och har frekvent återkoppling. Du ger på så sätt eleven kontroll över sitt eget lärande och utveckling. I din roll främjar du en kamratkultur som är stödjande.

Som lärare är du mentor för din klass där du håller samman elevens skolgång utifrån ett helhetsperspektiv. Du möter eleverna efter deras behov, förutsättningar och tänkande och vid behov har du tidig samverkan med elevhälsan eller trygghetsteamet. Du deltar aktivt i arbetet med utredningar kring elever som är i behov av stöd eller särskilt stöd.

Vi erbjuder dig handledning, ett tydligt uppdrag med tydliga mål samt utveckling genom ämnesövergripande undervisning och ett tydligt teamorienterad arbetssätt. Vi skapar de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt uppdrag!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad i lärare i tyska och bild.
Det är meriterande om du har undervisat i årskurs 7-9.
Som person har du pedagogisk insikt och god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap utifrån olika förutsättningar. Du har förmågan att anpassa ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. I din roll skapar du kontakter och underhåller relationer. Vi söker dig som lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du ser helheter och förstår din roll, men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har ett flexibelt förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola/skola ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Se därför till att beställa utdrag ur belastningsregistret snarast efter att du blivit erbjuden anställning.

Med KRAFT gör vi det bättre att arbeta, bo och leva i Bjuvs kommun. Med kompetens, respekt, ansvar, förtroende och tillgänglighet skapar vi tillsammans resultat i våra verksamheter.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-08-07. Tillträde sker enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-06-12

Arbetsgivarens referensnummer: A791820/2018

Upplysningar lämnas av:

Thomas Eskilsson
Rektor
Mobiltelefon: 0709-58 53 89
Telefon: 042-458 53 89

Facklig(a) företrädare
Facklig representant nås via kommunens växel
Telefon: 042-458 50 00

TillbakaAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Bjuvs kommun