Legitimerad förskollärare, Ekeby förskolor

Legitimerad förskollärare, Ekeby förskolor

Tillbaka

Du har säkert fått frågan "Vad jobbar du med?". I Bjuvs kommun ställer vi istället frågan "Vad jobbar du för?"

Vi arbetar för utveckling, hållbarhet, jämlikhet och framtiden för att tillsammans forma ett helt samhälle.

Vad jobbar du för?

Då en av våra medarbetare kommer att gå i pension behöver vi en ny förskollärare till vårt team i Ekeby förskole område. Ekeby är en del i Bjuvs kommun som ligger längst bort i södra delen av kommunen. Här finns tre förskolor med närhet till natur och skog. Här möts du av en stor gemenskap och professionalism. Vårt arbetssätt har barnen i fokus och vi inspireras av Reggio Emilias filosofi där barn är kompetenta och besitter massor av kreativitet. "så här har vi aldrig gjort innan" är ett förhållningssätt vi inspireras av. Vi arbetar med leken som prioriterat målområde men där mycket fokus ligger på lärmiljön och hur vi utvecklar den tillsammans med barnen. I år kommer vi att lägga kraft på återbruk som en del i vårt prioriterad målområde. Vi har även en uteverksamhet för 5-åringar med två egna bussar. Vi arbetar med det kollegiala lärandet för alla och har från nästa läsår 8 utvecklingsdagar då vi har stängt för kompetensutveckling. Att växa och utvecklas tillsammans ser vi som en styrka och vill kvalitetssäkra verksamheten i en lärande process för alla barn och pedagoger. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig, legitimerad förskollärare som har glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. I ditt uppdrag utgår du från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete utifrån läroplanen och vårt prioriterade målområde. Du ska reflektera och dokumentera med barnen i vardagen och det sker digitalt i vår lärplattform Infomentor. Dokumentationen ligger till grund för ditt fortsatta arbete med barnens undervisning. Vidare tar du del av omvärldsbevakning samt arbetar med undervisning i förskolan och ditt eget pedagogiska ledarskap och din egen personliga utveckling.
Du har det pedagogiska ansvaret i arbetslaget.
Utvecklingssamtal samt daglig kontakt med vårdnadshavare är en del i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Legitimerad förskollärare och har
annan utbildning som kan vara meriterande.
Arbetat med TAKK
MÅL OCH RESULTATORIENTERAD Arbetar mot mål och fokuserar på resultat för att utveckla verksamheten och barns utveckling och lärande. Förändrar din inriktning när målen ändrar sig efter arbetssätt och barnens behov och intressen.
FLEXIBEL Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ser möjligheter i förändringar. Lösningsfokuserad.
LEDARSKAP Leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra. Skapar engagemang och delaktighet.
STRUKTURERAD Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Erfarenhet krävs.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola/skola ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Se därför till att beställa utdrag ur belastningsregistret snarast efter att du blivit erbjuden anställning.

Med KRAFT gör vi det bättre att arbeta, bo och leva i Bjuvs kommun. Med kompetens, respekt, ansvar, förtroende och tillgänglighet skapar vi tillsammans resultat i våra verksamheter.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-09-03. enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-06-17

Arbetsgivarens referensnummer: A790087/2018

Upplysningar lämnas av:

Anna Cederström
förskolechef
Telefon: 0709585170
E-post: anna.cederstrom@bjuv.se

Petra Lindgren
förskollärare
Mobiltelefon: 0708635385
Telefon: 0708635385
E-post: petra.lindgren@skola.bjuv.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant nås via kommunens växel
Telefon: 042-458 50 00

TillbakaAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Bjuvs kommun