Legitimerad förskollärare Solrosens förskola, Bjuv

Legitimerad förskollärare Solrosens förskola, Bjuv

Tillbaka

Du har säkert fått frågan "Vad jobbar du med?". I Bjuvs kommun ställer vi istället frågan "Vad jobbar du för?"

Vi arbetar för utveckling, hållbarhet, jämlikhet och framtiden för att tillsammans forma ett helt samhälle.

Vad jobbar du för?

Bjuvs kommuns förskolor är med i ett spännande treårsprojekt där vi forskar på vårt pedagogiska ledarskap och undervisning. Vi håller också på att höja vår kompetens inom digitala verktyg. Som anställd i Bjuv erbjuds du utbildning i TAKK (tecken som stöd), NTA (natur och teknik för alla). Till hösten startar vår nya lärplattform Infomentor. Vi lägger stor vikt vid det kollegiala lärandet. I vårt dagliga arbete har vi stort stöd av Elevhälsan med handledning av specialpedagoger, tillgång till psykolog och logoped.
Läs mer om förskolan på hemsidan:
http://www3.bjuv.se/Invanare/Barn--utbildning1/Forskola/Forskolor-i-Bjuv/Solrosens-forskola/

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig, legitimerad förskollärare som har glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du ska delta aktivt i barnens utveckling över hela vistelsetiden. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete utifrån våra styrdokument och vår verksamhetsplan. Du ska planera, dokumentera, genomföra, följa upp och utvärdera ditt pedagogiska arbete med barns utveckling och lärande. Vidare tar du del av omvärldsbevakning samt arbetar med undervisning i förskolan och ditt eget pedagogiska ledarskap.

På Solrosens förskola arbetar vi Reggio Emilia inspirerat och vi arbetar med tema och projekt utifrån barns intressen och behov. Vi lägger stor vikt vid den pedagogiska dokumentationen och ser vikten av ett lyssnande förhållningssätt. Vi värdesätter att du har viljan att lära dig av andra och dela med dig av din egen kunskap samt ta del av ny litteratur. Vi har handledning av pedagogista varje termin. Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är;
MÅL OCH RESULTATORIENTERAD Arbetar mot mål och fokuserar på resultat för att utveckla verksamheten och barns utveckling och lärande. Förändrar din inriktning när målen ändrar sig efter arbetssätt och barnens behov och intressen.
FLEXIBEL Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ser möjligheter i förändringar. Lösningsfokuserad.
STABIL Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola/skola ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Se därför till att beställa utdrag ur belastningsregistret snarast efter att du blivit erbjuden anställning.

Med KRAFT gör vi det bättre att arbeta, bo och leva i Bjuvs kommun. Med kompetens, respekt, ansvar, förtroende och tillgänglighet skapar vi tillsammans resultat i våra verksamheter.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-06-18

Arbetsgivarens referensnummer: A783749/2018

Upplysningar lämnas av:

Anita Persson
Förskolechef
Telefon: 042 45 851 70
E-post: anita.persson@bjuv.se

Facklig(a) företrädare
Ann-Marie Larsson
Förskollärare
Mobiltelefon: 0709553736

Madeleine Ekvall
Barnskötare
Mobiltelefon: 0709553735

TillbakaAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Bjuvs kommun