Marknadsassistent till Välinge Innovation

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för marknad och kommunikation? Vill du arbeta i ett team av kompetenta och drivna kollegor i ett företag med en internationell prägel? Vi söker nu dig som vill ta dig an rollen som vår nya marknadsassistent!

Välkommen till Välinge Innovation! Vi är ett världsledande, innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Våra mycket populära teknikområden licensieras ut genom kontrakt till kunder över hela världen.

Tjänsten
Som marknadsassistent blir du en viktig del av vårt sälj- och marknadsteam som idag består av 18 medarbetare. Du kommer hos oss ta dig an en bred och varierad roll där ditt huvudsakliga fokus blir att stötta våra två projektledare i olika kommunikations- och marknadsprojekt. Du kommer i din roll exempelvis att:

  • Medverka vid planering, genomförande och avslut av mässor.
  • Hantera företagsövergripande interninformation via intranätet.
  • Ändra, uppdatera eller utföra enklare uppgifter i Power Point, Photoshop, Indesign.
  • Uppdatera samt hålla våra hemsidor aktuella.
  • Sammanställa statistik från kampanjer, hemsidor, banners etc.
  • Underhålla och koordinera säljpaket till distributörer.

I rollen ingår även administrativa uppgifter i form av att hantera inkommande e-post, telefon, support vid bokning av hotell och transport för kunder samt administration av vissa kunddata i CRM system. I takt med att du blir varm i kläderna kan andra arbetsområden bli aktuella utifrån behov och ditt intresse.

Utöver ditt nära samarbete med våra projektledare har du daglig kontakt med övriga medarbetare inom teamet samt till viss del externa kontaktytor.

Om dig
Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring eller kommunaktion. Du har viss vana men framförallt ett intresse för Power Point, Photoshop, Indesign samt Excel. För rollen krävs att du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Vi ser att du är flexibel med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du tar enkelt till dig ny information och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är ditt driv samt din ambition att utvecklas som kommer vara avgörande för att lyckas i rollen, och med tiden ta nästa steg inom Välinge Innovation.

Vi tror vidare att du har ett prestigelöst förhållningssätt med en tillgänglig attityd, där dina kollegor känner sig bekväma att ta kontakt med dig när de behöver din hjälp. Vi sätter ett högt värde i en trevlig arbetsmiljö och ett gott samarbete och tror att du gör detsamma.

Varför ska du bli en av oss?
Hos oss blir du del av ett team av kompetenta och drivna medarbetare där du intar en varierad roll med goda möjligheter att ta mer ansvar med tiden. Detta är därmed en perfekt roll för dig som är i början av din karriär, som inte nödvändigtvis redan nu kan men har en vilja att lära samt tilltalas av att verka i ett företag med en internationell prägel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i våra moderna lokaler på vår site i Viken. Vi är måna om våra medarbetares hälsa och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag samt tillgång till gym på arbetsplatsen.

Ansökan
Är du redo för ditt nästa steg? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se , 0732- 33 11 90.

För frågor rörande tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Ulf Molén, Director Marketing & Sales: ulf.molen@valinge.se , 0725- 00 19 74.

Om Välinge Innovation
Välinge Innovation är ett FoU- och IP-företag inom golv- och möbelindustrin. Företaget grundades 1993 och var då pionjärer inom konceptet limfria klickgolv. Idag täcker Välinge Innovations teknik alla områden relaterade till mekaniska låssystem för flytande golv, men även till verktygslös montering av möbler och ytteknik för bl.a. golv.

Välinge Innovations patentportfölj är en av de mest omfattande inom golvindustrin. Den omfattar mer än 2 100 beviljade patent och har en global licensbas med över 220 licenstagare. Alla FoU-aktiviteter sker på Välinge Innovations anläggning i Viken, som anses vara världens mest avancerade FoU-center relaterat till laminat-, trä- och pulverbaserad golvteknik.

Välinge Innovation har även investerat och uppfört en helt ny golvfabrik i Viken som från och med i år kommer att producera våra egna golv, med våra patenterade ytteknologier Woodura och Nadura . Fabriken har en kapacitet på över 6 miljoner kvm golv per år och produkter kommer att säljas över hela världen.

Besök gärna vår hemsida för mer information.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Välinge Innovation

Ansök härFöretag
Välinge Innovation


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.