NTEX söker en Transportadministratör till teamet i Gislaved

Är du strukturerad med god känsla för ordning och reda? Söker du en tjänst där administration och kundkontakt står i fokus? Nu söker vi på NTEX dig som vill ta dig an rollen som Transportadministratör och bli en del av vårt team i Gislaved!

NTEX AB startade 2003 och har huvudkontor i Göteborg med i dagsläget ca 400 anställda. NTEX AB är specialiserade på transporter till och från de nordiska länderna, Storbritannien Baltikum, Ryssland samt Väst- och Centraleuropa. Vi samordnar sjö- och flygfrakter tur och retur samt olika typer av specialtransporter. NTEX affärsidé är att kunna erbjuda konkurrenskraftiga och kundanpassade transport – och logistiklösningar med bibehållen hög service och kvalitet.

Om rollen
Som vår nya transportadministratör kommer du att utgöra en viktig funktion i ditt närmaste team, och i vår organisation i stort. Du kommer att ingå i ett glatt gäng av mycket kunniga medarbetare och chefer. På vårt kontor i Gislaved arbetar idag 12 personer med fokus på transporter/försäljning. Här blir du ett stöd i det administrativa arbetet när det gäller kontakt med våra speditörer och leverantörer samt uppgifter såsom kontorsinköp och andra kontorsgöromål.

I rollen är du främst i kontakt med speditörer och till viss del åkerier, men du samarbetar även med dina kollegor internt, framförallt våra säljare.

Rollen har stort fokus på administration och du kommer bland annat arbeta/vara behjälplig med:

  • Kontera leverantörsfakturor och åkaravräkningar.
  • Debitera/fakturera våra kunder.
  • Agera registeransvarig för vårt system gällande automatdebitering med kundavtal och i förekommande fall ha en nära kontakt med våra säljare.
  • Ansvara för kontorsinköp och även andra kontorsgöromål.
  • Ansvara för genomgång av resultat månadsvis

Om dig
Vi tror att du ser dig själv som en positiv och kommunikativ person och att du trivs som bäst i en roll där du får användning av din noggrannhet, ditt trevliga sätt och din förmåga att lösa de uppgifter som ligger på ditt bord. Du är en god administratör och du förstår vikten av ordning och du har förmågan att skapa struktur. Vidare är du trygg i att arbeta självständigt och att ta egna initiativ inom ramen för dina befogenheter.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet från liknande arbete inom administration eller ekonomi
  • Utbildning och erfarenhet inom transport/logistik är meriterande
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Systemvana samt god vana av Officepaketet

Vi lägger stor vikt vid din energi och din förmåga att våga ta för dig. Vi arbetar i ett högt tempo och vi har högt i tak, därför ser vi att ditt personliga engagemang och din handlingskraft är nyckeln till ett framgångsrikt arbete. Om du är en person som gillar att visa framfötterna är vi säkra på att du kommer att utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder
Vi på NTEX har sedan starten 2003 haft ett starkt fokus på tillväxt när det gäller kunden, personalutveckling, organisk tillväxt och starka finanser. Vi är fortfarande en ung organisation där du får en chans att påverka och bidra till att vi fortsätter växa.

Det är viktigt att du som person får en stabil och bra start hos oss. Vi ser därför till att erbjuda introduktionsprogram samt en mentor som du kan bolla frågor och idéer med.

Ansökan
Låter det här som en roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-04-19. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta HR-Chef Peter Åberg på peter.aberg@ntex.se eller Platschef Gislaved Bobi Dojcinovski på Bobi.Dojcinovski@ntex.com

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ntex Ab

Ansök härFöretag
Ntex Ab


Plats
Gislaved


Bransh
Personal

Kategori
Transport

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.