Backofficestöd till säljavdelningen på Humphree i Göteborg!

Vi är ett innovativt företag i marinbranschen och specialiserar oss på trim- och stabiliseringssystem för snabba båtar. Nu söker vi dig som med din noggranna ådra och ditt driv vill stötta vårt säljteam för att tillsammans leverera service av högsta kvalitet till våra kunder.

Låter det lockande? Då kan du mycket väl vara vår nya kollega!

Vad är det här för jobb?

Som Backofficestöd till säljavdelningen på Humphree kommer du att arbeta nära vårt säljteam som idag består av åtta drivna och kompetenta medarbetare. Du kommer i din roll stötta dina kollegor i olika projekt samt i samråd utvärdera olika möjligheter för rätt utrustning till olika båtar och fartyg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå i att:

  • På uppdrag av säljare utföra:
    - Kontroll av ritningar för olika installationer i båtar
    - Olika beräkningar för att utvärdera prestanda för båtarna samt rapportskrivning
    - Underlag till offert
    - Orderläggning i företagets affärssystem
  • Rapportskrivning för utvärdering av valda system

Vem är du?

Kanske har du precis tagit examen eller är i början av din karriär. Hos oss kan du utvecklas! Du ser dig själv som god administratör som förstår vikten av ordning och du har förmågan att skapa struktur. Vidare söker vi dig som är driven och har en förmåga att leverera det som utlovats med högsta kvalitet i rätt tid.

Vi tror att du tycker att det är kul att jobba med olika människor och lätt kan anpassa dig till olika förutsättningar. Det är av stor vikt för oss att Humphrees värdeord ”Team work, Engagemang och Mod” genomsyrar arbetet i hela organisationen.

Vi tror att du har en examen ifrån en teknisk utbildning. Du har en god teknisk förståelse och gärna erfarenhet av CAD. Då våra säljare arbetar internationellt ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser därmed gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vad erbjuder vi?

På Humphree får du chansen att jobba i ett växande internationellt företag som ingår i Volvo-Koncernen. Humphree värdesätter sina medarbetare högt och erbjuder friskvårdsbidrag, 6 veckors semester, arbetstidsförkortning, pensionsavtal enl. kollektivavtal.

Hos oss får du chansen att arbeta i toppmoderna lokaler och vara del av en spännande och rolig bransch. Här arbetar vi från ax till limpa med alla funktioner under samma tak; mekanik, mjukvara, hårdvara och produktion.

Ansökan

Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev.

Sista ansökningsdag är 2019-06-15, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på mail patricia.key@roirekrytering.se eller +46 721-82 98 98.

Om Företaget

Humphree levererar båtstabiliseringssystem till semiplanande och planande båtar i varierande storlekar. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och har drygt 25 anställda. Firman har funnits sedan 2002 och är idag världsledande.

Läs gärna mer på: www.humphree.comAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Humphree Ab

Ansök härFöretag
Humphree Ab


Plats
Göteborg


Bransh
Personal

Kategori
Data/IT
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.