Serviceingenjör hos Humphree AB i Göteborg

Vi växer och behöver nu förstärka vår eftermarknad med en dedikerad serviceingenjör som kan se fram emot en spännande och rolig bransch och en bred roll hos Humphree.

Tjänsten

Som Serviceingenjör hos Humphree kommer du driva service och garantiärenden samt initiera arbete med att förbättra eventuella kvalitetsbrister. Du kommer även arbeta ute på fältet med service ombord på båtar och med att starta och justera våra system. Tjänsten innebär en hel del resor globalt.

Arbetsuppgifter & arbetsbeskrivning:

Vi erbjuder en varierande tjänst med både praktiskt arbete och arbete i kontors miljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Organisera och delta vid testkörning sk. commissioning och sea trial
 • Hantera service och support
 • Viss reservdelsförsäljning
 • Utbildning av företagets produkter

I samband med detta kommer arbete inom följande ske:

Göra installationer och ombyggnader samt felsökning el och mekanik. Ansluta Hårdvara och installera mjukvara. Registrera samt dokumentation av utfört arbete. Lösa enkla mättekniska applikationsproblem. Vara behjälplig inför mässor, förbereda mäss utrustning. Utförande av service och reparationer i fält och på arbetsplatsen. Hålla i enklare utbildning på fält samt hålla i kurser för våra återförsäljare på Humphree. Utföra viss provning inom företaget i samarbete med utvecklingsavdelning

Resor över hela världen, ca 50-80 resdagar/år.

Utbildning/Erfarenhet:

Vi söker dig som:

 • har examen från minst tekniskt gymnasium
 • är driven och självgående
 • har goda kunskaper i mekaniska konstruktioner
 • har erfarenhet av elektroniska kontrollsystem
 • har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
 • innehar körkort B
 • tycker om att resa

För att lyckas väl i denna roll är det viktigt att vara självgående, driven och med rätt attityd till kunders förväntningar och en förmåga att lösa problem. Du tar egna initiativ, är flexibel, noggrann och har intresse av att leverera material som är utöver det ordinära. Social kompetens och bra samarbetsförmåga är viktigt för oss.

Vi ser det som mycket meriterande om du har ett naturligt intresse för båtar och marina applikationer.

Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan

Ansök genom att fylla i formuläret "Sök tJänst" och ladda upp dina ansökningshandlingar senast den 28:e december. Då urvalet sker löpande ber vi dig att söka snarast.

Du som vill veta mer om tjänsten eller företaget är varmt välkommen att kontakta Robert Johansson på mobil: 0701-446168 eller via mail: robert.johansson@humphree.com . Vid frågor om rekryteringsprocessen eller din ansökan är du välkommen att kontakta Roi Rekrytering på mail lillemor.persson@roirekrytering.se eller på mobil: 0707.754207.

Om Företaget

Humphree som ingår i Volvo-koncernen är ett dynamiskt företag som levererar system och tjänster för prestandaförbättringar av semiplanande och planande båtar i varierande storlekar. Främsta området är stabiliseringssystem för båtar samt avancerade automatiska trimplan av typen interceptorer. Läs mer på: www.humphree.com/home/Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Humphree Ab