Applikationskonsult inom Business Central till Orango

Välkommen till Orango! Hela vår existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Vi gör det genom ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar, och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. För att lyckas med det är vi 240 engagerade medarbetare, med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Växjö och Kristianstad. Ett kvitto på att vi gör någonting rätt är att vi fem år i rad har rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT.

Orango består av fyra affärsområden och ett av dessa är NAV/Business Central som fokuserar på kunder inom handelsbranschen. Vi söker en applikationskonsult till detta affärsområde som har några års erfarenhet från en liknande tjänst. Motiveras du av att påverka, ha frihet under ansvar samt söker en arbetsplats med rejält högt i tak? Är du en höjdare på kommunikation och har erfarenhet av olika affärssystem?

Orango är i en expansiv fas och behöver dig på den fortsatta resan. Vi är ett nytänkande företag som värdesätter professionella och engagerade medarbetare. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

Du kommer i rollen som applikationskonsult ingå i ett team för att grundläggande hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Dina kunskaper om kundens verksamhet blir avgörande för att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya funktioner. Du kommer vara kundens första kontakt och är den i teamet som har bäst kunskap om Business Centrals funktionalitet för användaren.

Primärt kommer du att tillhöra teamet NAV, vilka finns representerade både i Göteborg och i Stockholm. NAV/Business Central är en helhetslösning med fullt stöd för de viktigaste affärsprocesserna hos mindre och medelstora företag. Som applikationskonsult kommer du att medverka både i implementationer hos nya kunder och projekt hos befintliga kunder. Förutom detta innefattar rollen följande:

  • Förstå tekniskt komplexa uppgifter och kommunicera dessa både internt och mot kund
  • Arbeta med förstudier och ta fram lösningsförslag inklusive design av GAP
  • Framtagning av effektiviseringsförslag tillsammans med kund
  • Testning, datamigrering och parametersättning
  • Utbildning av kunder

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som applikationskonsult tror vi att du har ett par års erfarenhet från en liknande roll samt har erfarenhet av olika affärssystem. Det är meriterande om du arbetat i NAV tidigare. Då du kommer att verka inom ett affärsområde med kunder inom handelsbranschen ser vi gärna att du har någon typ av erfarenhet av detta. Om du tidigare arbetat i ett bolag med att implementera affärssystem ses detta också som meriterande.

Vi söker dig som vill framåt och gärna tar stort eget ansvar. Då du kommer att ha flera projekt och kunder parallellt är det viktigt att du har erfarenhet av detta samt känner dig bekväm med det. Det är även viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende hos kunder. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Personliga egenskaper

Vi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Tillsammans med dina kollegor driver du Orangos utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot såväl kunder som kollegor. Du värdesätter god kommunikation samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Då du kommer hjälpa kunder att utveckla och effektivisera deras processer ställer det krav på att du är strukturerad, analytisk samt teamorienterad.

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt- vårt hårda arbete och våra segrar firas alltid! Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser!

Med Business Central har vi specialiserat oss på smarta lösningar för handelsbranschen och utsetts till Årets partner av Microsoft inom kategorin "Affärslösningar små och medelstora företag” - ett kvitto på att vi behärskar systemets möjligheter.

Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsten är placerad på Orangos kontor, med möjlighet att sitta antingen i Göteborg eller Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Amanda Johansson på 073-233 11 90 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.

Varmt välkommen med din ansökan!

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet. Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra. Vi vill vara stolta över vår verksamhet, vårt sätt att utveckla branschen och vårt sätt att ta ansvar för våra kunder - och ha riktigt kul under tiden!

Om du kan dela vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande - så kommer vi får en rolig och utvecklande resa tillsammans med våra kunder.

Läs gärna mer om Orango här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orango

Ansök härFöretag
Orango


Plats
Göteborg


Bransh
Personal

Kategori
Data/IT
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.