Projektledare inom Business Central till Orango

Välkommen till Orango! Hela vår existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Vi gör det genom ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar, och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. För att lyckas med det är vi 240 engagerade medarbetare, med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Växjö och Kristianstad. Ett kvitto på att vi gör någonting rätt är att vi fem år i rad har rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT.

Orango består av fyra affärsområden och ett av dessa är NAV/Business central som fokuserar på kunder inom lager/logistik samt ekonomi. Vi söker en projektledare till detta affärsområde som är van vid att driva flera projekt parallellt. Motiveras du av möjligheten att påverka, ha frihet under ansvar samt söker en arbetsplats med rejält högt i tak? Är du en höjdare på kommunikation och har god erfarenhet och stort intresse för affärssystem? Orango är i en starkt expansiv fas och behöver dig på den fortsatta resan. Vi är ett nytänkande företag som värdesätter professionella och engagerade medarbetare. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

Som projektledare på Orango kommer du att ha det huvudsakliga ansvaret för dina projekt vilket innefattar alltifrån planering och budget till avtal, genomförande och uppföljning. Ditt fokus som projektledare kommer ligga på kunder som verkar inom lager, logistik och ekonomi. Som projektledare inom NAV/Business central leder du en projektgrupp av specialister och har ett kontinuerligt samarbete med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Affärssystemet Dynamics 365 Business Central är utvecklat för mindre och medelstora företag som växer och är ett affärssystem som drar nytta av möjligheterna kring mobilitet och molntjänster. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att utveckla våra kunders affärsprocesser och dina kunskaper om kundens verksamhet blir avgörande för projektets effektivitet, kvalitet och inte minst - för ett fortsatt gott samarbete med kunden! I rollen som projektledare kommer du bland annat att driva kundmöten, leda och fördela arbetet samt planera och följa upp projektaktiviteter. Utöver detta ingår det i ditt ansvarsområde att:

  • Förstå tekniskt komplexa uppgifter och kommunicera detta
  • Leda och motivera projektteamet
  • Strukturera aktiviteter och mål tillsammans med teamet och kunden
  • Internt rapportera tid och resurser samt omfördela arbetsbörda vid behov
  • Rapportera leverans till kund
  • Utvärdera avvikelser och budget

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Då du kommer verka inom ett affärsområde med kunder inom lager, logistik och ekonomi så ser vi gärna att du har någon typ av erfarenhet av detta sedan tidigare. Kanske har du tidigare erfarenhet av att upphandla affärssystem och en bakgrund som inköpare?

Du har god förståelse för kundens behov, hög integritet och är mån om att hantera alla kundmöten på bästa möjliga sätt. Då projekten kan vara av alltifrån mindre till större karaktär är det av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med flera parallella projekt. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Personliga egenskaper

Vi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Tillsammans med dina kollegor driver du Orangos utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot såväl kunder som kollegor. Du värdesätter god kommunikation samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Då du kommer ansvara för att leda projektteam ställer det krav på du är strukturerad, tydlig och teamorienterad.

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt- vårt hårda arbete och våra segrar firas alltid! Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser!

Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsten är placerad på Orangos kontor i Göteborg. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Amanda Johansson på 073-233 11 90 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.

Varmt välkommen med din ansökan!

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet. Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra. Vi vill vara stolta över vår verksamhet, vårt sätt att utveckla branschen och vårt sätt att ta ansvar för våra kunder - och ha riktigt kul under tiden!

Om du kan dela vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande - så kommer vi får en rolig och utvecklande resa tillsammans med våra kunder.

Läs gärna mer om Orango här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orango

Ansök härFöretag
Orango


Plats
Göteborg


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.