Verksamhetskonsult inom affärssystem till Orango

Välkommen till Orango! Hela vår existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Vi gör det genom ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar, och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. För att lyckas med det är vi 240 engagerade medarbetare, med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Växjö och Kristianstad. Ett kvitto på att vi gör någonting rätt är att vi fem år i rad har rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT.

Orango består av fyra affärsområden och i ett av dessa ingår Construction som fokuserar på kunder inom bygg-, installation- och servicebranschen. Vi söker en verksamhetskonsult till detta affärsområde i Göteborg som har några års erfarenhet från en liknande tjänst. Motiveras du av att påverka, ha frihet under ansvar samt söker en arbetsplats med en rejäl teamkänsla? Är du en höjdare på kommunikation och har erfarenhet av olika affärssystem? Orango är i en expansiv fas och behöver dig på den fortsatta resan. Vi är ett nytänkande företag som värdesätter professionella och engagerade medarbetare. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

Din grundläggande arbetsuppgift är att som rådgivare hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina verksamhetsprocesser. Det gör du i dels i samband med införande av nya affärssystem hos kunden, dels som ett löpande förbättringsarbete. Du använder dina kunskaper tillsammans med möjligheterna i affärssystemet för att lösa kundens behov och önskemål. Du kommer att använda din tidigare erfarenhet av projekt inom branschen bygg/installation - detta då nyckeln i tjänsten kommer att vara att förstå affärssystemets nytta i projekten. I rollen agerar man länken mellan kund och utvecklare och ser till att kommunikation däremellan fungerar.

Du kommer som verksamhetskonsult att ingå i ett team om sju personer, tre utvecklare, två konsulter och några med en kombinerad roll. Du kommer att rapportera till Team Leader som också sitter i Göteborg. Teamet kallas för 4PS vilket är samma som namnet på affärssystemet som vi erbjuder våra kunder inom branschen.

Som verksamhetskonsult kommer du bland annat att:

  • Agera länken mellan kund och utvecklare
  • Arbeta med implementationsprojekt
  • Arbeta med löpande underhåll och utveckling av affärssystemet

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som verksamhetskonsult ser vi det som meriterande om du har en utbildning i exempelvis systemutveckling eller liknande. Sannolikt arbetar du redan i en konsultroll, eller som avancerad användare av affärssystem och känner dig redo att ta steget till konsultrollen. Du har haft fokus på affärssystem och projekt inom branschen bygg/installation – detta för att förstå hur affärssystemet kan ge nytta i kundens processer.

Du har god förståelse för kundens behov, hög integritet och är mån om att hantera alla kundmöten på bästa möjliga sätt. Då projekten kan vara av alltifrån mindre till större karaktär är det bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med flera projekt parallellt. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Personliga egenskaper

Vi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Tillsammans med dina kollegor driver du Orangos utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot såväl kunder som kollegor. Du värdesätter god kommunikation samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Då du kommer arbeta i projektteam ställer det krav på du är strukturerad, tydlig och teamorienterad.

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har en stark och genuin teamkänsla och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser!

Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsten är placerad på Orangos kontor i Göteborg. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Sebrén på 0721-80 11 94 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.

Varmt välkommen med din ansökan!

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet. Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra. Vi vill vara stolta över vår verksamhet, vårt sätt att utveckla branschen och vårt sätt att ta ansvar för våra kunder - och ha riktigt kul under tiden!

Om du kan dela vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande - så kommer vi får en rolig och utvecklande resa tillsammans med våra kunder.

Läs gärna mer om Orango här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orango