Key Account Manager – Endoskopi

Tack vare vår långa branscherfarenhet, vårt samarbete med Nordens ledande kliniker och flera av världens ledande tillverkare presenterar vi lösningar som verkligen förbättrar för patienten och sjukvården. Vi söker dig som vill bli med på vår resa och som kan driva affärsområdet Endoskopi på den svenska marknaden!

Om tjänsten
Du erbjuds ett självständigt och utmanande jobb med inriktning på rådgivande lösningsorienterad försäljning där du får ansvar för att bygga upp och underhålla kundrelationer i syfte att uppnå uppsatta mål med god lönsamhet och resultat. Du har ansvar för affärsområdet Endoskopi i Sverige. Din roll har ett starkt operativt fokus vilket innebär att du kommer att arbeta nära våra kunder och leverantörer för att säkerställa affärsområdets planerade tillväxt. Du arbetar i nära dialog med läkare och övrig sjukvårdspersonal för att se till så patienterna får en snabb diagnostik och behandling med målet att minska vårdköerna och effektivisera sjukvården med hjälp av våra unika lösningar. Samtidigt som rollen har ett starkt operativt fokus är du samtidigt övergripande ansvarig för affärsområdet - från marknadsanalys, planering och genomförande.

Arbetsuppgifter och ansvar:

 • Utveckla försäljning och lönsamhet för den svenska marknaden med våra unika lösningar som grund
 • Uppsökande försäljning och genomförande av kundbesök på de större sjukhusen enligt utarbetad handlingsplan och strategi
 • Att utbilda kunderna inom vårt unika och framgångsrika koncept
 • Utarbeta budget, marknadsplaner och handlingsplaner i samarbete med ledningen
 • Bygga upp kundrelationer och relationer med våra leverantörer samt genomförande av kundaktiviteter
 • Införskaffa kunskap om patienternas och sjukhusens behov med ad CARE s lösningar som grund
 • Planera, driva och genomföra projekt

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Rollen utgår från vårt kontor i Helsingborg men då dina kunder finns över hela Sverige tillbringar du mycket av din tid på fältet, uppskattningsvis innebär rollen cirka 100-150 resdagar per år.

Vi erbjuder
En fri roll med stort utrymme för dig att påverka såväl ditt arbete som utvecklingen av ditt affärsområde. För rätt person finns mycket goda utvecklings och karriärmöjligheter inom koncernen.

Din profil
Som person är du energisk, självständig och välorganiserad. Du är en duktig säljare som bygger din framgång på att vara förtroendeingivande och din förmåga att skapa ett värde för kunderna. Då du är en duktig lyssnare kan du definiera och utveckla kundens behov och på så sätt erbjuda den mest kostnadseffektiva lösningen. Vi lägger stor vikt vid att du som person är drivande och kreativ – du är inte rädd för att öppna nya dörrar och är van vid att starta upp och genomföra projekt. För oss är det viktigt att du, liksom våra övriga medarbetare sätter stort värde på en trivsam och kreativ miljö med högt i tak. Vi tror att du:

 • Har några års erfarenhet av B2B-försäljning, helst inom eller mot sjukvården - erfarenhet inom endoskopi eller närliggande områden är starkt meriterande
 • Har grundläggande förståelse för företagsekonomi och ett gott sinne för affärer kommersiell utbildning inom exempelvis marknadsekonomi är starkt meriterande
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Är en van användare av MS Office-paketet
 • Trivs på fältet och gillar att resa i tjänsten

Vi ser gärna att du har en klinisk utbildning/bakgrund (ex. sjuksköterska) men det är inte ett krav.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2019-07-31 Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och sedan fylla i ansökningsformuläret samt bifoga ditt CV samt personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För frågor rörande rollen eller rekryteringen kontakta Lars Rönnqvist: lars@adcarenordic.com alternativt 0733-46 18 10.

Välkommen med din ansökan!

Om ad CARE AB
ad CARE AB ingår i ad Care Nordic Group som är en framgångsrik privatägd koncern med dotterbolag i alla nordiska länder och verkar inom sjukvårdssektorn. Huvudkontoret ligger i Helsingborg. Bolaget har expanderat kraftigt under senaste åren.

Vår affärsidé är att erbjuda kunderna unika lösningar som väsentligt förbättrar patientvård och gör den kostnadseffektiv. Genom unik kompetens och starkt fokus är målsättningen att växa snabbt inom våra segment. Vi har en egen försäljningsorganisation, där kunderna alltid står i centrum .
adCARE marknadsför ett framgångsrikt koncept med innovativa lösningar i samarbete med världsledande tillverkare i USA, Europa och Asien. Vi garanterar högsta service med bl.a. leveranser inom 24 timmar från centrallagret i Helsingborg.

Läs gärna mer om oss på www.adcarenordic.comAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Adcare AB

Ansök härFöretag
Adcare AB


Plats
Helsingborg


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.