Vi söker en Lead Engineer inom Eldesign som vill vara med på vår resa!

Som Lead Engineer inom avdelningen Automation & Electrical Engineering kommer du arbeta med att driva förbättrings- och standardiseringsarbete av vår automationsplattform. Hos oss kommer du inneha en nyckelroll i nyutveckling av utrustningar och dess funktioner och kommer vara den personen som säkerställer att vi designar våra utrustningar i enlighet med de standarder och riktlinjer som finns inom industrin. Du kommer även att arbeta med att definiera ”design guidelines” och hjälpa till att utveckla gemensamma arbetsmetoder för avdelningen.

Vi ser därför att Du är en person som har god kännedom inom maskinsäkerhet, LVD och EMC direktiven samt erfarenhet av elkonstruktion av säkra maskinsystem. Som person brinner du för att modernisera och standardisera och ditt analytiska tankesätt och sinne för ordning och reda driver dig framåt. Då du i denna rollen kommer ha många kontaktytor. både inom och utanför företaget så tror vi att du är en person som är trygg i kommunikationen med andra och i att driva dina egna frågor. Samtidigt är du är en god lyssnare som gärna tar in andras erfarenheter som du sedan kokar ner till strategier som du använder för att peka ut riktningen på vår framtida automationsutveckling tillsammans med chefen för avdelningen.

För att kvalificera för rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen inom Elektroteknik och Automation. Du har minst fem års erfarenhet från en liknande roll eller arbetsuppgifter och då vi i huvudsak arbetar i E-Plan P8 så är det meriterande om du har några års erfarenhet från att arbeta i detta verktyg. Du bör ha goda språkkunskaper i både engelska och svenska.

Eftersom vi är en organisation som ständigt växer vill vi att du ska växa med oss och fortsätta utveckla både dig själv och företaget. För denna rollen söker vi dig som är självgående och vill ha ett omväxlande arbete inom elkonstruktion. Du kommer ha stor möjlighet att påverka både din egen utveckling, våra utrustningar samt avdelningens gemensamma arbete.

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll baserad i Helsingborg som är vårt huvudkontor för Europa, Mellanöstern och Afrika. Du får möjlighet att jobba på ett väletablerat internationellt och snabbväxande företag med goda möjligheter för personlig utveckling och en arbetsmiljö där vi värdersätter din drivkraft och din initiativförmåga. Det är viktigt för oss fortsätta utvecklas och föbättras och att vi alltid gör det tillsammans som ett team.

I denna rekrytering samarbetar vi med ROI Rekrytering, Ansök genom att skicka in ditt CV och en kort presentation om dig själv via formuläret. Urval och intervjuer sker löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar per email.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterare Johanna Isberg, 0705-843383.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
John Bean Technologies

Ansök härFöretag
John Bean Technologies


Plats
Helsingborg


Bransh
Personal

Kategori
Industriell tillverkning
Tekniskt arbete

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.