Nu söker vi en IT Systems Administrator till vårt IT-team!

Arbeta hos oss

Vill du jobba i ett internationellt marknadsledande bolag och arbeta nära en tekniskt kunnig chef som gärna bollar idéer med dig? Vi söker nu en engagerad person som vill vara en del av ett härligt gäng. Vi lovar dig en fullspäckad vardag där den ena dagen inte är den andra lik!

Tjänsten

Som systemadministratör ansvarar du för att driva och vidareutveckla företagets interna infrastruktur.

Du är delaktig vid införandet av nya system och uppdateringar samt supporterar företagets anställda med IT-stöd, underhåll, felsökning och installationer.

Dina arbetsuppgifter består av:

  • Uppsättning, drift och övervakning av hårdvara som servers, switchar, skrivare, wifi, primärt HP
  • Installation, konfiguration och övervakning av Windows Server operativsystem inklusive tillhörande systemtjänster
  • Fungera som en allt-i-allo tekniker för våra system, både lokala och i molnet
  • Hantering av de lokala servrarna som är utplacerade på våra kontor runt om i världen
  • 3rd line support
  • Kontaktyta mot outsourcing leverantör

För att lyckas i rollen krävs det att du har en förståelse inom respektive område och en stor passion för problemlösning i en Windowsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån följande system och produkter; AD, GPO, Office 365, Citrix, Skype for business voice, MS SQL, Exchange, Azure och HP-produkter. Har du kunskaper inom Windows 7/10 migreringar och SCCM inklusive paketeringar ser vi detta som ett plus. Då koncernspråk är engelska är mycket goda kunskaper ett krav.

Din profil

Som person är du förändringsbenägen, driven och strukturerad. Du har också förmågan att hålla många saker i luften samtidigt.

Detta erbjuder vi dig

Vill du arbeta hos ett företag inom Cleantech som är framgångsrikt, världsledande och som har en bra företagskultur med goda värderingar är detta företaget för dig. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg, med IT kolleger som finns utspridda över hela världen.

  • Start : Omgående
  • Omfattning : Heltid
  • Placering : Helsingborg

Vid frågor rörande tjänsten, kontakta Charalambos Kalanidis, IT operations manager. charalambos.kalanidis@nederman.com

Fakta om Nederman Group

Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 2200 anställda.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nederman

Ansök härFöretag
Nederman


Plats
Helsingborg


Bransh
Organisation
Personal

Kategori
Data/IT
Tekniskt arbete

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.