Nu söker vi en Teknisk Projektledare!

Arbeta hos oss

Nu finns det en möjlighet att få vara en del i ett globalt företag. Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Det gör vi genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och är bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi nu en engagerad och driven teknisk projektledare till vår Product Center organisation.

Din roll

Som teknisk projektledare driver du teknik projekt eller uppdrag inom produkt- eller produktionsutveckling. Du medverkar aktivt i hela processen från kravställande till produktionsstart. Inom produktvård kommer behoven från supply, produktion, logistik eller produktutveckling. Du blir därmed sammanhållande och drivande för flera projekt mot en slutleverans, detta genom att uppfylla leveransåtaganden inom givna kostnadsramar och resursallokering

Din profil

Vi söker en nyfiken och engagerad ingenjör för att leda och utveckla Nedermans industrialiseringsprocesser genom löpande produktvård och underhåll för att möta kraven inom tillverkning och kvalitet samt legala krav för existerande produktfamiljer inom våra produkter för industriell luftrening, fordonsverkstäder och tillbehör.

Du har:

 • Har en universitet- eller högskoleutbildning inom teknik, till exempel ingenjör inom elektronik, maskin, industriell ekonomi eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter
 • Arbetat med MS projekt eller liknande program
 • Erfarenhet av att arbeta med CAD-program
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
 • En vana att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter
 • Nyfiken och driven, en innovativ problemlösare
 • Ett genuint teknikintresse

Personliga egenskaper

Som person är du drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och agerar affärsmässigt. Flexibilitet är något som genomsyrar både ditt arbetssätt och tankesätt. Du är kreativ och den som kommer på innovativa lösningar. Du har en god kommunikativ förmåga och kan entusiasmera dina medlemmar i projektgruppen, samt ser värdet av att i team uppnå resultat.

Detta erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget, tex. produktledning eller marknad såväl som inom andra områden, exempelvis produktutveckling. Du kommer naturligtvis jobba nära mer erfarna kolleger i en organisation som stöttar och delar med sig av sina kunskaper.

 • Start : Omgående
 • Omfattning : Heltid
 • Placering : Helsingborg

Tycker du att det låter intressant skickar du ett personligt brev och CV.

Vid frågor rörande tjänsten, kontakta Fredrik Herman, Product Center Manager & Technical Product Management fredrik.hermann@nederman.se.

Fakta om Nederman Group

Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 2200 anställda.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nederman

Ansök härFöretag
Nederman


Plats
Helsingborg


Bransh
Personal

Kategori
Industriell tillverkning
Tekniskt arbete

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.