IT-infrastrukturansvarig

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag drygt 200 medarbetare.

Vi söker nu en IT-infrastrukturansvarig

Du kommer att arbeta som IT-infrastrukturansvarig i ett administrativt team och tillsammans med en IT-projektledare kommer ni att driva och samordna bolagets IT-verksamhet.

Arbetsuppgifter

Bolagets IT-verksamhet är uppdelat på IT-infrastruktur respektive Verksamhetsnära IT. Infrastrukturen köps enligt avtal som tjänster från i huvudsak en extern IT-leverantör. Du ansvarar för beställning av samtliga infratjänster hos våra leverantörer, så att IT-infrastrukturen tillgodoser verksamhetens behov inom de ekonomiska ramar som givits. I din roll ligger också att driva utvecklingsprojekt inom IT-infrastrukturen, ansvaret för vår IT-säkerhet och för att vara drivande i att introducera ny It-teknik.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper

Du är analytisk och har lätt för att förstå praktiska sammanhang och komplexa utmaningar. Du är prestigelös och lösningsorienterad samt tar affärsmässiga beslut utifrån tillgänglig information och analys. Du har ett strukturerat arbetssätt, förmåga att ta initiativ och har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Som person är du positiv, engagerad och resultatinriktad.

Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med IT, infrastruktur, drift av system, nätverk och kommunikation.
Du har relevant utbildning inom IT-området från företrädesvis universitet/högskola.
För att lyckas i din roll behöver du ha med dig kunskap om och erfarenhet av Microsoft serverinfrastruktur och Microsoft Office365.
Kunskaper om arbete med IT säkerhet är också en förutsättning.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är ok om det ena är svenskt.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till Johan Jönsson, ekonomichef, tel 010-490 97 53.

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan senast 2019-03-24. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nsva

Ansök härFöretag
Nsva


Plats
Helsingborg


Bransh
Organisation
Personal

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.