Verksamhetsutvecklare

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag drygt 200 medarbetare.

Bakgrund
I hjärtat av H+ bygger vi Reco Lab, en unik kombination av showroom, utvecklingsanläggning och testbädd. Reco Lab blir en mötesplats som stödjer framväxten av en innovationskultur av hög internationell standard som kan bidra till utveckling av hållbara tjänster inom energi, avfall och vatten som skapar miljö- och samhällsnytta. En sådan innovationskultur bidrar till att uppfylla stadens vision om att skapa hållbar tillväxt, som kan leda till nya jobb och exportmöjligheter. H+ är det största stadsförnyelseprojektet i Helsingborg i modern tid mellan Helsingborgs stad, Öresundskraft, NSR och NSVA. Fram till år 2035 ska ett hamnområde utvecklas till ett modernt område som ska ge plats för nya invånare, företag och mötesplatser. Området ska vara förebild för stadsutveckling med en hållbar social, kulturell och fysisk miljö.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsutvecklare kommer du att bidra med att utveckla innehållet i show-roomet, klusterprocesser, skapa värdekedjor, marknadsföra Reco Lab och knyta till dig ett brett nätverk av aktörer som kan fylla Reco lab med aktiviteter.

I ansvarsområdet ingår även:

I samverkan med upphandlad designer och en projektgrupp utveckla innehållet i show-roomet.
Bygga, leda och förvalta nätverk i en komplex triple helix-miljö
Sälja in testbäddmiljön till externa intressenter
Representera Reco Lab vid besök och i nationella och internationella sammanhang
Budget/ resultatansvar i linje med utarbetad affärsmodell för verksamheten
Koordinera verksamheten och samordna intressenterna NSVA, NSR, Öresundskraft och Helsingborg stad

Kvalifikationer
Du skall ha erfarenhet av innovationsprocesser och utvecklingsarbete. Du skall ha erfarenhet och fallenhet för att snabbt kunna se och kommunicera vinsterna i samverkan, bygga tillit och därigenom förankra samverkansinsatsen hos alla berörda parter. Du måste vara flexibel och förändringsbenägen, bra på att se möjligheter och är problemlösare samt att du skall förankra detta i organisationen. Du kommer att verka i en komplex och mångfacetterad miljö vilket gör att du måste ha ett driv att gå från ord till handling. Du skall kunna kommunicera i både svenska och engelska i tal och skrift.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till Marinette Hagman, Forskningschef 010-490 98 17

Ansök
Är du den vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan senast 2019-03-24. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nsva

Ansök härFöretag
Nsva


Plats
Helsingborg


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.