Platschef till Bensinteknik

Är du driven och brinner för att utveckla?

Vår tillväxtresa fortsätter! För att tillmötesgå våra kunders förfrågningar och fortsatt leverera entreprenad och service av högsta klass söker vi nu en Platschef som kan ta ett helhetsgrepp över Bensintekniks operationella arbete.

Bensinteknik bygger, underhåller och sanerar bensinstationer i Sverige. Arbetet sker både ovan och under mark åt oljebolagen. Verksamheten omfattar allt från ombyggnad av befintliga drivmedelsanläggningar, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Bensinteknik ansvarar fullt ut för projektering, konsultation samt installation.

Om rollen

Som Platschef är du direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Din roll är bred och omväxlande – du har operativa uppgifter och ansvar samtidigt som du har personalansvar samt bidrar strategiskt i frågor kring bolagets framtid. Du kommer att ha mycket kontaktytor både externt och internt.

En stor del av din roll som Platschef ägnar du åt att leda projekt inom anläggning och entreprenad. Du är delaktig i hela projektfasen - från att upprätta och bevaka anbud till uppstart, genomförande och avslut i projektet. Du sköter kontakten med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners – du förhandlar priser och upprättar avtal, ansvarar för inköp av material och underentreprenad samt arbetar med vår arbetsmiljö och gör riskbedömningar.

Tjänsten är placerad vid vårt trivsamma kontor i Helsingborg.

Om dig

För oss är det viktigt att du är driven, tillgänglig och synlig - för din personal men även för våra kunder och samarbetspartners. Du är en naturlig och tydlig ledare som har förmågan att fatta snabba beslut för att driva arbetet framåt. Vår verksamhet och vårt goda rykte i branschen bygger på att vi alltid levererar hög kvalitet och ger våra kunder en service i världsklass vilket förutsätter att du liksom oss andra har ett starkt kvalitets- och kundfokus i allt du gör.

Resor i tjänsten förekommer i samband med kund- och arbetsplatsbesök vilket förutsätter att du har lägst B-körkort.

Sannolikt är du idag verksam inom entreprenad-, byggnads- eller anläggningsbranschen och mogen att ta nästa steg i karriären och samtidigt axla ett större ansvar.

Ansökan

Känns det som en match? Då ser vi fram emot din ansökan. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-07-07 . Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.
Vid mer specifika frågor om företaget eller tjänsten vänligen kontakta Thomas Svanberg, Personalchef via 010–4500246 eller Anneli Andersson, vice VD via 042–203820.

Om Bensinteknik

Bensinteknik bygger, underhåller och sanerar bensinstationer i Sverige. Arbetet sker både ovan och under mark åt oljebolagen. Verksamheten omfattar allt från ombyggnad av befintliga drivmedelsanläggningar, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Bensinteknik ansvarar fullt ut för projektering, konsultation samt installation. Egen verkstad servar med allt från reparation och leverans av drivmedelsutrustning. Bensinteknik ägs sedan 2017 av Ohlssons AB. För mer information om Bensinteknik besök: www.bensinteknik.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ohlssons