Specialistsäljare Endoskopi till SIS innovation!

Vi är ett mindre bolag som står inför en spännande resa – och vi söker nu en Specialistsäljare för endoskopi som vill vara med oss när vi bygger för framtiden.

Om tjänsten

SIS innovation arbetar med ett brett utbud av endoskopiprodukter, hygienskydd och egenutvecklade innovationer. Som Specialistsäljare hos oss erbjuds du en omväxlande tjänst med frihet i ett företag i tillväxt som har hela Sverige som sin marknad. I rollen blir ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra relationer med såväl befintliga som nya kunder där du driver och ansvarar för hela försäljningsprocessen i huvudsak inriktat mot endoskopi - i praktiken innebär detta att du på egen hand bokar, genomför och följer upp kundbesök.

Våra kunder finns i hela Sverige, men ditt huvudsakliga fokus kommer vara Stockholms län, Västra Götalands landsting och Region Skåne. Bostadsort är föredragsvis inom någon av dessa områden då kundbesöken anpassas därefter.

Din anställning kommer inledas med en gedigen introduktion där du lär dig om företaget, våra produkter och marknaden.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från och kompetens inom endoskopi och som nu vill vidga dina vyer och komma in på ett nytt område inom försäljning. Du behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenhet inom försäljning men du drivs av relationer och är en person som vill hjälpa patienter och sjukvårdspersonal till en tryggare miljö. Du är strukturerad av naturen och förstår vikten av ordning och reda samtidigt som du har hög energi och gillar utmaningar och utveckling.

Vi ser framför oss att du är idérik när det kommer till att göra affärer samt att du har en fallenhet för att skapa, vårda och vidareutveckla relationer med kunder. Du är en god lyssnare och har förmågan att se möjligheter – detta så att du på ett effektivt och trovärdigt sätt kan marknadsföra våra produkter.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av endoskopi som undersköterska eller sjuksköterska
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande.
  • B-Körkort
  • Resor i arbetet
  • Försäljningserfarenhet är meriterande

Vi erbjuder

Inledningsvis ser vi med fördel detta som en halvtidstjänst och vi har goda möjligheter att forma rollen utifrån nuvarande anställning för att tillsammans utvecklas framåt. Ditt intresse för att driva försäljning inom endoskopi, din ambition och inställning kommer vara avgörande! För rätt person finns även möjligheten att på sikt ingå i ett delägarskap.

Ansökan

Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-05-16 . Du ansöker genom att klicka p ” Sök tjänst ”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. För frågor rörande rekryteringen kontakta Rolf Holmgren på rolf.holmgren@outlook.com alternativt Lottie Svedenstedt på kutveckling.lottie@gmail.com .

Om SIS innovation

Vi har sedan 2015 utvecklat, marknadsfört och sålt en portfölj av mycket innovativa och kvalitativa produkter inom hygienskydd och endoskopi som efterfrågas inom sjukvården på den svenska marknaden. Vi har vårt kontor i Helsingborg med kunder i hela Sverige.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss: https://www.sisinnovation.com/Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
SIS Innovation AB