Engagerad säljare till Direktlaminat i Hjortsberga

Jobba hos Direktlaminat

Direktlaminat erbjuder möjligheter till stimulerande arbete, utveckling och gott kamratskap. Vi investerar regelbundet i ny produktionsteknik och försäljningsutvecklingen har varit gynnsam de senaste åren. Därför har vi behov av att komplettera våra resurser inom olika områden på både kort och på lång sikt. Just nu söker vi en säljare!

Om rollen

In din roll som säljare för Direktlaminat kommer du att arbeta med starka varumärken. I dina arbetsuppgifter ingår att driva försäljningsprocessen av material- och komponentförsäljning. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du besöker våra svenska kunder 2-3 dagar per vecka.

Kvalifikationer

Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga kundrelationer. Du är van vid självständigt arbete och trivs i en roll med högt tempo. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av snickeri- och möbelbranschen sedan tidigare, men det är inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då merparten av våra leverantörer finns i utlandet. Kunskap i tyska är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader.

Intresserad?

Är du vår nya säljare? Skicka in din ansökan redan idag genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev! Vi kallar till intervjuer löpande.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du försäljningschef Marcus Lundborg, telefon 0709-393996 eller marcus.lundborg@direktlaminat.se .

Läs mer om oss här direktlaminat.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Direktlaminat AB

Ansök härFöretag
Direktlaminat AB


Plats
Hjo


Bransh
Organisation
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.