Account Manager till MK Illumination Jönköping

Vill du ge din karriär inom B2B-försäljning en kickstart? Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett spännande företag där det är lika viktigt att ha roligt som att uppnå sina mål.

Kanske har du sett våra verk under Stockholmsjul, jul på Liseberg eller på Mall of Scandinavia? Eller inspirerats av de internationella projekten, såsom Salernos julbelysning, jättekristallkronan i Zürich eller de enorma fotbollarna som togs fram till FIFA World Cup 2018?
MK Illumination är världsledande inom belysning av stadskärnor, köpcentrum, evenemang och nöjesparker. Nu utökar vi vår verksamhet med två nya tjänster som Account Managers, en med bas i Jönköping och en i Stockholm. Är du kanske en av dem vi söker?

Arbetsbeskrivning
Som Account Manager hos oss på MK Illumination blir du en viktig spelare i vårt säljteam som i dagsläget består av 4 Key Account Managers runtom i landet.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att etablera goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi ser framför oss hur du blir en starkt bidragande part i vårt säljteam, där du självständigt ansvarar för säljcykeln från ax till limpa.

Du rapporterar till KAM i ditt distrikt och har nära samarbete med övriga kollegor. I samråd med din chef och ditt team skapar du en god försäljningsstruktur och besökscykler vars frekvens passar såväl dig som dina kunder. Jönköpingsdistriktet sträcker sig mellan Karlstad, Linköping och Göteborg.

Din profil
Vi söker inte nödvändigtvis dig som redan nu ”kan”, vi söker snarare dig som ”vill”. Din nyfikenhet, din kunskapstörst, ditt driv att ständigt förbättra dig samt din ambition att utvecklas som person kommer vara avgörande för att lyckas i rollen.

Vi tror att du:
• Drivs och motiveras av utmaningar och personlig utveckling
• Är i början av din karriär och har några års erfarenhet av B2B-försäljning.
• Trivs med att arbeta fritt och ansvara för din egen planering samt dina resultat.
• Bor i Jönköping med omnejd.
• Körkort för personbil är ett krav.

Slutligen söker vi dig som trivs med att arbeta nära kunden och du har en förmåga att entusiasmera och inspirera personer i din närvaro. Du har ett starkt intresse för att göra affärer och att skapa långvariga kundrelationer som bygger på förtroende.

Vi erbjuder
Vi tror att du, liksom vi, drivs av att ge kunden den där wow-känslan med hjälp av både produkter och din inställning, och du tycker det är lika viktigt att uppnå dina mål som att ha roligt med dina kollegor. I din yrkesroll ges du frihet under ansvar och möjligheten att få utlopp för dina idéer.

Hos oss på MK Illumination är nära samarbete mellan kollegor viktigt och tillämpar därför ej provisionslön. Fast lön samt bonus.
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänstebil diskuteras.

Information och ansökan
För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast då vi tillämpar löpande intervjuer. Ansökan via email tas ej emot.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om MK Illumination
MK Illumination grundades 1996 i Österrike och finns idag i över 40 länder. MK Illumination Sweden grundades 2008. Vår historia i branschen började emellertid över 20 år sedan. Som del i MK Illuminations familj, kombinerar vi lokal kunskap med global expertis för att skapa upplevelser som lyser upp tillvaron och sprider glädje. Vi erbjuder ett brett sortiment högkvalitativa produkter och motiv, från egen tillverkning. Dessutom är vi marknadsledande på att designa skräddarsydda lösningar för stadskärnor, köpcentrum, nöjesparker och andra verksamheter som önskar stämning utöver det vanliga.

Gå gärna på mk-illumination.com – här finns ett urval av de tusentals projekt som MK Illumination har levererat över hela världen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
MK Illumination

Ansök härFöretag
MK Illumination


Plats
Jönköping


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.