Engagerad projektassistent till Emrahus projektutvecklingsavdelning

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss på Emrahus går vi från vilja till handling. Här har du alla förutsättningar att förverkliga dina idéer. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll med gemensamt mål att skapa trygga hem på riktigt för de inom LSS. Här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas, skapa, bygga, uppleva och förändra.

Om tjänsten
Vi söker nu en driven projektassistent till vår projektutvecklingsavdelning. Avdelningen består idag av 1 projektutvecklare och 2 projektassistenter. Du kommer att arbeta med nya projekt i dess startskede. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hitta byggbar mark som håller de krav vi och våra kunder har för att kunna uppföra gruppbostäder inom LSS (Lagen för stöd och service åt vissa funktionshindrade).

Du kommer att arbeta självständigt men även tillsammans med projektutvecklaren för att koordinera de aktiviteter som resten av projektteamet utför.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering vid Emrahus kontor på Flygeltofta gård i Häljarp, Landskrona. Arbetsresor för att bedöma tomtmark/områden är en del av tjänsten och förekommer 1-2 gånger per vecka.

I rollen är god kommunikations – och kontaktförmåga ett måste. Du utför dina arbetsuppgifter på egen hand men även tillsammans med dina teamkollegor. Du uppskattar därav att arbeta självständigt men har heller inga problem att samarbeta med dina kollegor och bidra till bra teamwork. Hos oss har du alla förutsättningar att förverkliga dina idéer och vi tror därav att du som söker är driven och motiverad. Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

För rätt person finns möjlighet att fortsätta utvecklas inom projektutvecklingsavdelningen. Kompetensutveckling är viktigt för oss därför ser vi vidareutbildning som självklart för all personal minst en gång/år.

Ansökan
Emrahus välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det är inte vad du har gjort utan vart du är på väg nu som är det viktiga.

Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.” Sista ansökningsdag är 2019-06-30 dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jenny Hedelin, teamledare projektutveckling, på 070- 455 35 66 alternativt jenny@emrahus.se .

Välkommen med din ansökan!

Om Emrahus
Emrahus är egentligen sprunget ur småhusmarknaden. 2008 började vi vår resa med att bygga villor som passivhus för privatpersoner. År 2014 byggde vi Sveriges första LSS-boende som passivhus, och sedan dess har vår ambitions varit att bygga de mest kloka och schyssta gruppbostäderna.

Våra Emrahem ska ge de boende förutsättningar att känna trygghet, delaktighet och självständighet i sin vardag. Oavsett funktionsvariation så påverkas vi av miljön vi vistas i. I en gruppbostad är det därför extra viktigt att boendemiljön bidrar till trivsel och välmående. Samma detaljfokus som privatpersoner har när de förverkligar sina husdrömmar har vi när vi planerar vår LSS-hem.

Läs gärna mer om oss p https://www.emrahus.se/Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Emrahus Ab