Kundservice behöver utökas på vårt kontor i Löddeköpinge - gärna tillträde omgående

Stockholms Elbolag AB växer och söker nu fler medarbetare på heltid till vår kundservice med kontor i Löddeköpinge. Arbetstid är måndag till fredag, kl 07:30-16:30. Inga helger eller kvällar! Stockholms Elbolag är Sveriges idag snabbast växande elbolag och behöver kundservicemedarbetare som trivs med högt tempo och vill vara med på företagets fortsatta resa.

Rollen

Arbetsuppgifterna är att svara i telefon och hjälpa kunder, svara på mejl samt arbeta i våra system. I din roll som kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara inkommande samtal om till exempel avtal, priser och fakturor. Fokus i rollen är att leverera hög kundnöjdhet, vilket bidrar till försäljning och effektivitet. Tjänsten passar dig som har en naturlig känsla för service och känner dig bekväm i att kommunicera via telefon och mejl. Vi har ett högt tempo, så vår förhoppning är att du trivs bäst med fartfyllda arbetsdagar.

Din profil

Du har gärna sedan tidigare erfarenhet inom kundservice eller försäljning, men finns bara en stark vilja så kommer vi kunna erbjuda dig en introduktion så att du snabbt kommer in i rollen. Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du ska ha god datorvana och kunskap inom Office-paketet.

Som person brinner du för att hjälpa andra, du ser värdet av att ha nöjda kunder och har fokus på att skapa en bra kundupplevelse. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i en miljö där det är tempo och rörelse. Vi önskar att du har bra simultankapacitet, och tar egna initiativ. Vi ser gärna att du också är en kommunikativ lagspelare som sprider positiv energi till sina kollegor.

Vi erbjuder

Om du känner att beskrivningen ovan passar dig så kan vi erbjuda en givande och spännande arbetsplats med snabba beslutsvägar. Du får påverka och bidrar kontinuerligt till vår tillväxtresa. Nöjda kunder är nyckeln till vår fortsatt tillväxtresa, och där blir ditt bidrag viktigt. Vi jobbar hårt men lägger lika stor vikt vid att ha det roligt på jobbet! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart du har möjlighet.

Ansökan

Vill du vara med i vårt team och bidra till resan att bli ett av Sveriges största elbolag? Då är du rätt person för oss.

Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2019-06-13. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och sedan fylla i ansökningsformuläret samt bifoga ditt CV samt personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Johanna Hagtorn; johanna.hagtorn@roirekrytering.se .

Läs även gärna mer om oss på webben: www.stockholmselbolag.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Stockholms Elbolag

Ansök härFöretag
Stockholms Elbolag


Plats
Löddeköpinge


Bransh
Informatör

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.