Embeddedutvecklare till Agellis

Har du ett brett tekniskt intresse, tycker om att nörda ner dig i såväl hårdvara som mjukvara och söker en arbetsplats där du ges möjlighet att utvecklas baserat på dina intresseområden? Skulle du vilja vara del i att ta fram en helt ny plattform med avancerad teknik?

Agellis utvecklar och säljer kundanpassade mätinstrument till stålverk och smältverk världen över. Våra produkter är unika och möjliggör för våra kunder att minska utsläpp samtidigt som arbetsmiljön förbättras för personalen som vistas ute i produktion. Vi är stolta över att vår produkt gör skillnad och att vi får möjlighet att hjälpa kunder runtom i världen till en bättre arbetsmiljö.

Vi ska nu utveckla ny elektronik för ett av våra system. Vi söker därför hårdvarunära utvecklare för C och C++ samt personer som skulle vilja kombinera sin hårdvarukunskap med sitt programmeringsintresse. Välkommen till oss på Agellis!

Om oss

R&D-teamet består just nu av åtta kompetenta kollegor med olika fokusområden såsom bildbehandling, elektromagnetism, optik och programmering. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med samtliga. Vi är ett litet bolag, totalt 18 anställda, där du blir en viktig del av verksamheten.

Goda relationer med kollegorna och work-life balance är viktigt hos oss. Exempelvis tränar vi tillsammans två gånger per vecka över lunchen. Självklart fikar vi också tillsammans varje dag - vi ser gemenskap kollegor emellan som en framgångsfaktor i arbetet och vi tycker om att ha kul tillsammans.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med olika typer av sensorer och analysmodeller, och huvudfokus i denna roll är att vara med och skapa en helt ny ’state of the art’ sensorplattform hos oss. Vi tror också att du med tiden kommer vara en av experterna kring denna plattform framöver.

Du kommer att arbeta med hårdvarunära programmering (C, C++) under utvecklandet av denna nya plattform. Du arbetar in-house med specifikationer och är en nyckelspelare i projektgruppen som består av såväl kollegor som konsulter.

Du kommer på sikt även att arbeta med befintliga plattformar för uppgradering och förbättringar i befintlig mjukvara samt med kundanpassade lösningar. Med stor sannolikhet kommer du också att då och då hjälpa till att installera systemet du varit med att utveckla hos kund.

Utvecklingsmöjligheter

Hos oss kommer du att arbeta med programmering men då vi är ett mindre bolag arbetar du också nära mekanik och elektronik. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas brett tekniskt och om något av våra specialområden är intressanta så finns det även möjlighet att utveckla sig mer smalt inom något av dessa.

Om dig

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning, troligen med inriktning mot elektronik eller programmering. Det viktigaste är kunskapen och intresset för programmering och att arbeta i gränslandet mellan mjukvara och hårdvara.

Du har troligtvis några års arbetslivserfarenhet av programmering och utveckling av embeddedsystem, framförallt i språken C och C++. Har du dessutom kunskaper inom schemaritning och kretskortslayout så är det ett plus.

För att trivas hos oss bör du tycka om att programmera och ha ett brett tekniskt intresse (kanske tycker du om att bygga egna lösningar till hemmet på fritiden, eller så är du the ”go-to person” när dina bekanta har tekniska frågor). Du bör, precis som vi, tycka om att förbättra och bygga nya tekniska lösningar och envist komma fram till bästa lösningen på ett problem tillsammans med teamet.

Låter det intressant?

Då vill vi gärna prata mer med dig! Maila, ring, adda på Linkedin eller ta kontakt på det sätt som passar dig bäst: jonna.warnerbring@roirekrytering.se / 0707-956090

Du är självklart även varmt välkommen att söka formellt via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Kika gärna in vår hemsida om du är mer nyfiken på oss.

Om Agellis Group AB

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektromagnetiska mätinstrument (EMLI) och termografisk övervakningsutrustning (VISIR) för den globala metall-industrin. Våra produkter möjliggör ökad automation, ökad processeffektivitet och förbättrad säkerhet för personal inom metallproduktion. Agellis är idag en av de ledande aktörerna inom sin marknadsnisch och omsätter cirka 25 miljoner.

Om RHI Magnesita

The driving force of the refractory industry. With 14,000 highly skilled people across more than 35 countries, we produce 2.9 million tons of refractory materials each year. These enable the high-temperature production of steel, cement and glass and many more materials essential to daily life.

We’re acknowledged industry leaders in innovative technology. But to deliver results for customers, that technology has to be put to work effectively. By people. That’s why we attach so much importance to our employees. To a leadership style that encourages openness, fresh thinking and initiative. To a collaborative culture that values ideas and determination to add value for our customers. Colleagues who are down-to-earth, positive, energetic and optimistic make strong teams who get results.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Agellis

Ansök härFöretag
Agellis


Plats
Lund


Bransh
Organisation
Personal

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.