Vårt Lundakontor söker dig som brinner för revision och rådgivning!

Till vårt kontor i Lund söker vi en revisorsassistent som vill utvecklas tillsammans med oss i vår verksamhet! Du kommer att arbeta med revisioner och vara en del av vår digitala utveckling.

Tillsammans med kollegorna är du ett bollplank och hjälper dina kunder att förverkliga sina visioner och förbättra sin verksamhet. Du har direktkontakt med våra kunder och vi ser ett stort värde i relationsskapande. Du förväntas ha ett analytiskt förhållningssätt, vara trygg och förtroendeingivande i konsultrollen. Ditt arbete är förlagt både ute hos kund och inne på kontoret.

Våra kunder finns i många branscher och är både svenska och internationella, vilket gör att arbetet är både omväxlande och socialt. Det är därför också ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du har goda möjligheter till egen utveckling bl.a. genom intern och extern vidareutbildning. Vi hoppas att du har siktet inställt på att i framtiden titulera dig som auktoriserad revisor och ha egna kunder!

Hos oss finns möjligheterna!

Vi ser gärna att du är bosatt i närheten av Lund, då våra kunder har sin verksamhet där, och det är en stor fördel om du har körkort.

För oss är DU som person viktigast!

Tjänsten ska tillsättas så snart som vi hittar rätt person och det är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.mlt@bakertilly.se

Service - Tillgänglighet - Engagemang - Kvalitet - Samarbete

Läs gärna mer om oss på www.bakertillymlt.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Baker Tilly MLT KB

Ansök härFöretag
Baker Tilly MLT KB


Plats
Lund


Bransh
Ekonomi

Kategori
Administration, Ekonomi, Juridik

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.