Kommunikatör sökes till Innovation Skåne!

Innovation Skåne är Region Skånes innovationsbolag. Vi söker en driven och erfaren kommunikatör för att stärka arbetet med att skapa tillväxt och förbättrade välfärdstjänster genom innovation.

Om arbetet
Som kommunikatör tar du plats i ett mindre kommunikationsteam och får en variationsrik och spännande arbetsvardag. I din roll arbetar du med kommunikation främst i projekt men också bolagsövergripande. Strategiskt ansvarar du för att utveckla kommunikations- och PR-strategier inom våra utvalda innovationsområden (t.ex. hälso- och sjukvård och smarta material), utveckla intressentmodeller och planera för de externa och interna kommunikationskanalerna. Operativt ansvarar du för allt ifrån att uppdatera webb, blogg och sociala medier med relevant innehåll, driva aktiviteter och engagemang kring våra communities, till att ta fram tryckt kommunikationsmaterial. Genom att berätta om nya inspirerande lösningar, vårt arbete och resultat och de människor som ligger bakom, är målet att skapa insikt kring hur innovationsarbete gör skillnad. Våra målgrupper sträcker sig från offentlig sektor till näringsliv och andra aktörer.

Om dig
Vi tror att du är en erfaren kommunikatör med några års erfarenhet av kvalificerat och varierat kommunikationsarbete, där koppling till innovationsverksamhet och entreprenörskap, är meriterande.

Du är utåtriktad, trivs med att samverka med andra människor och tar gärna en roll där du coachar dina kollegor i kommunikationsfrågor. Du arbetar målmedvetet och strukturerat och trivs i en komplex miljö med många intressenter. Du har vana av att arbeta med formgivning och webbpubliceringsverktyg, är en vass skribent på både engelska och svenska och arbetar snabbt och agilt i digitala kanaler. Du är en van beställare av kommunikationstjänster. Den person vi söker är nyfiken, visar handlingskraft och tycker om att samarbeta i team. Vi sätter stort värde vid din personlighet och dina referenser.

Start : Helst augusti, med hänsyn till ev. uppsägningstid

Omfattning : 80-100%, visstidsanställning om 1 år med ambition att förlänga.

Plats : Skåne, med placering Lund

Kontakta rekryterande chef, kommunikationschef Anna Wilkens, anna.wilkens@innovationskane.com för frågor om tjänsten. Övriga frågor rörande rekryteringen hänvisas till HR-chef Johan Rosendahl, 070-886 87 45, work@innovationskane.com .

Skicka din ansökan senast 2019-06-26. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Innovation Skåne

Innovation Skåne är det regionala innovationsbolaget. Vi erbjuder innovationsledning och stöd till Region Skånes verksamheter och medarbetare, driver tillväxtprojekt i branscher där Skåne har stark förmåga och det finns en internationell tillväxtpotential samt hjälper entreprenörer och uppstartsbolag i Skåne med affärsrådgivning.

Vårt mål är att bidra till framtidens välfärdstjänster och regional tillväxt – genom innovation. Tillsammans med Region Skånes verksamheter, näringslivet och andra aktörer, identifierar och utvecklar vi nya möjligheter för innovation och tillväxt som stärker regionens innovationskraftAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Innovation Skåne AB

Ansök härFöretag
Innovation Skåne AB


Plats
Lund


Bransh
Informatör

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.