Biträdande Projektledare till Lund eller Stockholm -tillsammans skapar vi hållbart vatten!

Biträdande Projektledare i Lund eller Stockholm

Skapa säkert och hållbart vatten för framtida generationer tillsammans med VA-Ingenjörerna

Vi söker en biträdande projektledare till vårt kontor i Lund alternativt Stockholm som vill ha ett utvecklande och omväxlande arbete. Du kommer att medverka i projektens olika faser och tillsammans med kunniga kollegor skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att skydda de lokala och nationella vattenresurserna.

Projekten handlar ofta om att öka prestanda för att möta framtida miljökrav i befintliga kommunala vatten- och avloppsreningsverk men det kan även innebära uppförande av helt nya anläggningar, allt med högsta fokus på säkerhet, vilket är ledordet tillsammans med Hållbarhet inom Veoliakoncernen.

Som biträdande projektledare är du ett stöd för våra projektledare och platschefer. Dina främsta arbetsuppgifter blir att bistå projektledaren eller platschefen i deras projekt genom att medverka i projekt- och byggmöten, hantera projektdokumentation, upprätta förslag till ombyggnadsåtgärder, utföra periodiska besiktningar, uträtta kontroller vid ombyggnationer samt medverka i att ta fram underlag för BAS-P, BAS-U, arbetsmiljöplaner, CE-märkning m.m.

Våra projekt styrs av vårt interna kvalitetssystem och du får en viktig roll i att se till att rutinerna följs. Tillsammans med projektledaren eller platschefen har du ansvar för projektens tidsplanering, inköp och ekonomisk uppföljning. Du kommer ingå i ett team med lång branscherfarenhet och solid kunskap.

Förutom att arbeta i projekt kan du även komma att fungera som anbudsprojektledare eller med genomförandet av förstudier.

Arbetslivserfarenhet:

Du har förmodligen en högskole-/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, kemi, miljö eller motsvarande och har troligtvis ett par års erfarenhet. Om du har erfarenhet av att arbeta i samverkansprojekt så är detta meriterande.

Vi söker en person som snabbt blir självgående med mycket eget driv och som har god förmåga att samarbeta med kollegor och kunder. Du är prestigelös och agerar där du ser att det finns ett behov. Ditt arbetssätt är strukturerat och du är van att planera och prioritera bland arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär en del resande (ca 40 – 60 dagar per år), huvudsakligen inom Sverige men det förekommer även resor internationellt. I rollen rapporterar man till företagets chef för kommunala segmentet. Placeringsort Lund eller Solna

Om du gillar att arbeta i en omväxlande roll, där du ständigt får möta olika kunder med nya unika frågeställningar/problem och tillsammans med projektgruppen hittar rätt lösning så kommer du ha kul hos oss! Till din hjälp har du först och främst dina skickliga (och trevliga) kollegor i Sverige men vi är också del av en stor internationell koncern fylld av kunniga människor med olika spetskompetenser inom en stor palett av teknologier.

Intresserad?
Välkommen med en ansökan senast 31/3, vi arbetar dock med löpande urval. Du ansöker genom att fylla i informationen till höger på denna sida.

Om du har några frågor kring tjänsten eller kring rekryteringsprocessen så ber vi dig att kontakta Ringström rekrytering som vi samarbetar med gällande denna rekrytering:

Mats Ringström tel: 070 74 25 102 eller mats@ringstromrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

VA-Ingenjörerna – Världsledande och naturlig samarbetspartner

VA-Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom vatten- och slambehandling och har sedan år 1990 drivit projekt från idé till totalentreprenader med nyckelfärdiga anläggningar åt både kommunala och industriella kunder. Som del av Veoliafamiljen erbjuder vi helhetslösningar för hela vattencykeln inklusive verktyg för värdering och förvaltning av vatten. Vår kundnära organisation består av ca 55 medarbetare som är fördelade på 5 orter över hela Sverige med huvudkontor i Lund.

Veolia Water Technologies med expertis och teknologikunnande i världsklass har globalt 9 200 anställda i 135 affärsenheter (säljbolag/teknologicenter), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. I Sverige består Veolia Water Technologies AB av VA-Ingenjörerna och teknologicentren AnoxKaldnes, Hydrotech med totalt cirka 150 anställda.

www.vaing.se
www.veoliawatertechnologies.comAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Veolia Water Technologies