Watersprint AB söker en teknisk säljsupport

Watersprint är ett startup-företag som är i absolut internationell framkant inom UVC-LED baserad vattendesinficering. Vi expanderar vår verksamhet både med högre volymer och med nya produkter. Vi söker dig med brett tekniskt intresse och kunnande, helst med mekanikinriktning, som vill bli en uppskattad kollega i vårt lilla men entusiastiska team.

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör hos oss kommer du primärt att arbeta med teknisk säljsupport där du blir tekniskt ansvarig i kundprojekt, tekniskt support för existerande kunder och assisterar våra säljare med tekniskt kunnande om våra produkter. Ditt kunnande kommer också att behövas för praktiskt arbete med testuppställningar och du har möjlighet att så småningom ta en mer aktiv del i utvecklingen av nya produkter. Du ska också vara beredd att hjälpa till när det behövs inom andra delar av företaget.

Du bör ha:

  • Minst 2 års relevant erfarenhet
  • Ett intresse för vatten
  • Förståelse för utmaningar inom startup-företag
  • Vara noggrann och analytisk
  • Du är gymnasie- eller högskoleingenjör
  • Engelska och svenska behärskar du obehindrat i tal och skrift

För att passa in i vårt lilla team bör du vara en entusiastisk, aktiv och pålitlig lagspelare.

Ansökan

Vi ser framemot att läsa din ansökan och önskar att du kan börja hos oss så snart som möjligt, vi intervjuar kandidater fortlöpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag 2019-09-30.

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Om oss

Watersprint grundades 2013, har patent i EU, US och Asien. Vi förnyar, utvecklar, tillverkar och säljer vattenreningsprodukter och system för ett hållbart samhälle, på ett miljövänligt och energieffektivt sätt.

Vi sitter i nya fräscha lokaler på Medicon Village i Lund.

Läs mer om oss på vår hemsida watersprint.se

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Watersprint AB

Ansök härFöretag
Watersprint AB


Plats
Lund