Kvalificerad Redovisningskonsult till Dillon i Malmö

Vår verksamhet växer! Vi söker nu en erfaren Redovisningskonsult som är, eller har som mål att bli, auktoriserad – vi uppmuntrar och supporterar alla våra medarbetare på vägen mot auktorisation. Välkommen till ett bolag som ligger i branschens framkant sett till såväl digitalisering som trivsel och personalvård.

Om tjänsten
Som kvalificerad Redovisningskonsult hos oss på Dillon har du kundansvar och du leder olika kundspecifika team bestående av redovisningskonsulter och assistenter. Teamens storlek och sammansättning varierar beroende på kunden, vilket i sin tur innebär att du har ett nära samarbete med alla medarbetare på avdelningen. Du erbjuds en självständig roll med stora inslag av ansvar och möjlighet att själv styra kommunikationen med dina kunder. Du blir en del av en redovisningsavdelning som i dagsläget består av ca. 10 medarbetare varav fyra liksom du har kundansvar.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar löpande bokföring och avstämningar men framförallt period- och årsbokslut, rapportering, budgetuppföljning, prognoser, kassaflöde, analyser, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.

Din profil
Vi ställer höga krav, samtidigt som vi har väldigt kul på jobbet. Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och som brinner för att bygga långsiktiga relationer som bygger på förtroende, internt såväl som externt. Som person är du dedikerad det du tar dig an och du har lätt för att samarbeta.

Vi söker dig som är en erfaren och självgående redovisningsekonom, gärna med adekvat högskoleutbildning. Du har flerårig erfarenhet av brett ekonomiarbete som innefattar bokslut och årsredovisningar. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med kunder från olika branscher och av olika storlek, du är lyhörd och lösningsfokuserad i ditt arbete med att lösa dina kunders utmaningar. Du är noggrann och effektiv samt har god förmåga att prioritera rätt även när tempot stundtals är högt.

Krav och kvalifikationer:

  • Minst fem års erfarenhet av brett ekonomiarbete som innefattar bokslut
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Körkort för personbil

Tidigare erfarenhet av arbete i Fortnox och Wolter Kluwers programvaror är meriterande men inte ett krav. Din inställning, vilja att lyckas och din uthållighet kommer vara avgörande i vårt val och direkt avgörande för att bli lyckosam i rollen.

Vi erbjuder
Vi satsar hårt på våra medarbetares trivsel och välbefinnande. På kontoret serveras dagligen frukost och en gång i månaden kommer en massör till kontoret. Vår interna trivselgrupp anordnar regelbundna happenings i form av exempelvis grillkvällar och AW’s och vår PT tillika receptionist ser till att dem som vill får en extra push när vi blir för stillasittande.

Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling - löpande kompetenspåfyllnad är en självklarhet för oss. Vi har som mål att alla våra medarbetare som vill ska nå auktorisation och vi uppmuntrar, sponsrar och supporterar alla medarbetare på deras resa mot att bli auktoriserad. Vi har kommit långt i den digitala resan och vår satsning fortsätter - vi tror att den framtid som väntar branschen med automatisering och digitalisering kommer öka våra kunders efterfrågan på kvalificerad och specialiserad konsultativ hjälp.

Du får en viktig roll i bolagets framtid, det är du och dina kolleger som bygger grunden för våra fortsatta framgångar. Vi vill att du ska lyckas och vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad över teamkänslan som råder på kontoret!

Ansökan
Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2019-02-20.

För frågor rörande rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson på Roi Rekrytering: 0709-261227 eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dillon
Dillon erbjuder ett brett tjänsteutbud inom revision, redovisning och rådgivning. Med drygt 30 års branscherfarenhet är vi specialister inom vårt område. Därtill kommer ett rikt kontaktnät med affärsjurister, skattekonsulter och andra specialister som vid behov kan tas i anspråk. Som kund hos Dillon får du all den hjälp du behöver för att driva din verksamhet framgångsrikt och professionellt.

Vill du veta mer om oss så får du gärna besöka vår hemsida: www.dillon.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
-Dillon