Säljare sökes till AkkaFRAKT i Malmö

Vi söker nu en säljare till affärsområde Miljö. Vi söker dig som letar efter en utmaning inom försäljning och som trivs med att öppna nya dörrar, göra affärer och bygga långvariga kundrelationer.


Om tjänsten

Affärsområdet Miljö innefattar bl.a. avfallshantering och containertransporter. Vi hjälper våra kunder att hantera alla typer av avfall som till exempel byggavfall, metallskrot och trädgårdsavfall. Vi hjälper våra kunder inom byggsektorn, offentlig förvaltning, industri och handel, men även privatpersoner med hantering av restprodukter från deras verksamheter.

Ditt huvudsakliga blir att tillsammans med våran befintliga säljare driva försäljningen kring hantering av avfall och containertransporter i hela Skåne, men med extra fokus på länets västra delar. I praktiken innebär det att du under stor frihet bearbetar nya kunder och öppnar nya dörrar samtidigt som du vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från kartläggning till avtal. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Operativt försäljningsarbete
  • Implementering av kunduppdrag, förankra och följa upp utförda tjänster
  • Utveckla och genomföra kundaktiviteter och marknadsanalyser tillsammans med dina kolleger

Du rapporterar direkt till Affärsområdeschef. Utöver Affärsområdeschef arbetar du i nära samarbete med övriga säljare, transportledare samt våra åkare och tillika ägare. Du utgår från vårt kontor i Malmö.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är väl förtrogen med försäljningsprocessens alla steg. Du trivs med att bearbeta nya kunder såväl som att vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Du har tidigare vana av att arbeta som dörröppnare relaterat B2B-försäljning. Du är en ansvarsfull kommunikatör med förmåga att etablera goda relationer - externt såväl som internt. Du har en en förmåga att se verksamheters behov och utmaningar och omsätta det till affärsmöjligheter.

Du förstår vikten av goda kundrelationer och hög kundnöjdhet och du vet vilka krav det ställer på dig sett till din förmåga att leverera hög service, leveranssäkerhet och personlig närvaro ute hos kunderna. Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av B2B-försäljning
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från bygg- eller transportbranschen är meriterande

För oss är det viktigaste inte vad du har läst, det viktigaste är att du drivs av att göra affärer, att du är nyfiken på att lära dig, är driven och resultatinriktad samt att du är öppen, trevlig och glad. Resten kan vi lära dig.

Välkommen att bli en viktig lagspelare i vår resa att bli än mera framgångsrika och attraktiva för våra kunder och delägare i regionen!

Ansökan
För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt, dock senast 2019-02-24 . Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare; Björn Jonasson; 0709-261 227 eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se .

Om AkkaFrakt
AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige som ägs av egna företagare med ett engagemang utöver det vanliga. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Vi har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor (2018). Huvudkontoret finns i Malmö.

För mer information besök: www.akkafrakt.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
AkkaFRAKT

Ansök härFöretag
AkkaFRAKT


Plats
Malmö


Bransh
Organisation
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.