Engagerad och ansvarstagande Citrix- & Windowsspecialist till Diaverum

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer inom njursjukvård. Våra värdeord, kompetent, inspirerande och passionerad, driver en kultur präglad av kontinuerlig förbättring av vårt tjänsteutbud, vilket säkerställer att våra patienter får bästa tänkbara behandling för att förbättra deras livskvalité. Vår erfarenhet inom njursjukvård sträcker sig över mer än 25 år och vi har varit i frontlinjen inom området sedan dess. Vi finns i dag i 20 länder med över 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 35 000 patienter och vi har vårt koncernkontor i Malmö.

Om Diaverums IT-Driftsteam

Diaverums IT Drifts team ansvarar för att leverera centrala IT-tjänster och standarder för hela Diaverum- koncernen. Huvudansvaret är att säkerställa ett globalt nätverk med hög tillgänglighet till våra servrar och system som finns i vår centrala datahall i Sverige. Våra användare är klinikpersonal och våra patienter i våra kliniker runt om i världen, såväl som annan personal på våra landshuvudkontor och koncernkontoret. Vårt mål är att förse våra användare med bästa möjliga infrastruktur och därigenom ge en bra bas för företagets framtida digitalisering.

Vi är ett växande team med 8 medarbetare som ansvarar för sina respektive område, med placering på koncernkontoret i Hyllie/Malmö. Förutom att ha ett gott samarbete internt med IT-driftspersonal i andra länder där Diaverum har verksamhet så har vi också ett mycket nära samarbete med driftspartnern för våra två datacenter gällande teknik-, drift- och supportrutiner.

Din bakgrund

Vi letar efter dig, som vill bli en del av vårt IT Drift team med huvudsaklig inriktning på vår globala Windows- och Citrix-miljö, med dokumenterad bakgrund inom några av följande områden:

 • Drift och underhåll av Microsoft Windows servrar
 • Design , konfiguration, implementation, underhåll och administration av:
  • Globala Citrix kluster
  • Exchange 2016 miljö
 • Administration av AD, access och behörigheter, samt GPO
 • Felsökning och incidenthantering gällande tredjepartsprodukter
 • Erfarenhet gällande arbete med Microsoft Windows certifikat, PowerShell, anti-virus, VPN eller SCCM

Om du har erfarenhet från att arbeta i en miljö som hanterar känsliga personuppgifter för personal och patienter är det ett extra plus.

Som person

 • är du kreativ och tycker om att både utforska nya tekniker och dela med dig av din kunskap
 • är du engagerad och målfokuserad
 • är du analytisk, ordningsam och drivs av att leverera med hög kvalitet
 • har du ett genuint användarfokus och kan identifiera och svara på våra användares behov
 • är du serviceorienterad och har en flexibel inställning
 • är du en lagspelare och har ett öppet sinne

Vad vi kan erbjuda

Vi har höga ambitioner! Som anställd på Diaverum kommer du att vara med och göra skillnad, samt bidra till en ökad livskvalitet för våra patienter. Du kommer att arbeta tillsammans med professionella och kreativa kollegor i team som stöttar varandra och där vi vidareutvecklar vår kompetens. Du kommer att använda modern teknik, ansvara för utvecklingen av ditt eget område och stödja dina kollegor ute i länderna likväl som på koncernnivå. Dessutom flyttar vi in i nya fräscha lokaler i Hyllie i juli. Dessa har anpassats efter vårt teams behov och, för att bli ännu bättre på det vi gör, kommer vi bland annat ha en virtuell klinik på plats!

Din ansökan

Vill du vara med på denna viktiga och spännande resa?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering. Har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att kontakta Johanna Isberg på tel 0705-84 33 83, eller johanna.isberg@roirekrytering.se .

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker i formuläret till höger. Notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Diaverum

Ansök härFöretag
Diaverum


Plats
Malmö