Customer Service Representative till Distrupol i Malmö

Drivs du av att leverera toppklassig service? Får du en kick av att göra kunder nöjda och alltid ge det lilla extra? Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom kundservice och är redo för nya utmaningar? Distrupol söker just nu en kundservicemedarbetare till vårt kontor i Malmö.

Vad innebär din roll hos oss?

Som kundservicemedarbetare i Distrupol så har du en central roll i organisationen med beröringspunkter och nära samarbete med de flesta andra avdelningar. Förutom kontakten med kunder i Sverige så har du t ex daglig kontakt med våra säljare i Norden, lager och terminaler i UK. Du arbetar med datorn och Officepaketet som främsta verktyg. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter du kommer att sköta galant:

 • Ta emot inkommande samtal från våra svenska kunder i olika ärenden och ge förstklassig service.
 • Proaktivt bearbeta kunder per telefon för att öka försäljningen
 • Hantera beställningar och ta emot order.
 • Leveransbevakning och uppföljningar.
 • Stöd till säljare.
 • Hanterar reklamationer och krediteringar.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är en fena på att kommunicera och hålla ihop trådarna för att i slutändan överträffa våra kunders förväntningar. Gissningsvis så har du därför en del vana från liknande tjänster. Du älskar att ge service och brinner för god kundservice. Du är känd för att se lösningar och för att vara hjälpsam mot kollegor. För att lyckas i rollen så är du dessutom strukturerad och bra på att prioritera och ta ansvar för dina kundärenden.

Vi söker dig som har:

 • 2-5 års erfarenhet från kundservice
 • Duktig på MS Office
 • Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom plast -industrin.
 • Förutom svenska så har du dessutom mycket goda kunskaper i engelska. Förståelse för övriga nordiska språk ses som meriterande.
 • Pratar du dessutom finska är det starkt meriterande

Vad Distrupol erbjuder dig

Hos Distrupol får du möjligheten att arbeta i en varierande och utvecklande roll i en internationell miljö. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och marknadsledande produkter där varje dag hos oss bjuder på nya utmaningar och möjligheter. Vi är ett litet men kraftfullt team och del av Univar som vi delar kontor med. Vårt fina kontor ligger dessutom mitt i centrala Malmö med goda pendlingsmöjligheter.

För att du ska få en bättre bild av hur det är att jobba hos oss så låter vi Sophie, ledare för Kundservice teamet, berätta lite mer.

”Vad är särskilt kul och utmanande med ditt jobb?
”Vi arbetar mot både små som stora kunder med olika behov. Som CS har man mycket kontakt med kunderna då vi sitter på plats hela tiden och kan hjälpa till, vilket gör att man skapar nära arbetsrelationer med kunderna. Utmaningar kan vara att snabbt hitta lösningar på akuta problem eller att arbeta proaktivt för att hitta merförsäljning”

" Vad är det som gör att du trivs på Distrupol, vad finns det för fördelar?
”Vi är ett härligt team som jobbar tätt tillsammans, både CS och säljare. Vi hjälps åt och har roligt ihop. Det finns möjlighet att utvecklas, interna utbildningar och möten/utbildningar tillsammans med CS från de andra länderna.”

" Hur ser din arbetsdag ut?
”Mitt dagliga arbete innehåller allt från support till kunder och säljare, kontakt med övriga avdelningar såsom inköp, logistik och ekonomi där de alla sitter i England samt att se till att allt rullar på och fungerar.

Ansökan

Tycker du det här verkar intressant? Sök tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt och senast den 14 mars 2019. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Behöver du mer information om tjänsten så kontakta rekryterande chef Sophie Dahlkvist + 46 (0) 40 635 30 81, eller HR Coordinator Susanne Malmgren +46 (0) 40 35 28 45.

About Distrupol

Distrupol is a European leader in the distribution and application development of an extensive range of thermoplastic polymers and elastomers. Read more at distrupol.com .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Distrupol

Ansök härFöretag
Distrupol


Plats
Malmö


Bransh
Personal

Kategori
Industriell tillverkning
Tekniskt arbete

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.