Internationell Säljare till GAIM

GAIM är ett helägt dotterbolag till rödpunktsiktestillverkaren Aimpoint och resultatet av samarbete mellan Aimpoint och mjukvaru-/VR-företaget Divine Robot. GAIM har senaste året rönt stort intresse på marknaden. Vi söker nu dig som kan och vill omsätta möjligheter och köpsignaler till affärer. Du erbjuds en spännande säljroll med stora internationella inslag i ett bolag som precis påbörjat sin tillväxtresa.

GAIM tar digitalt skytte till nästa nivå - aldrig tidigare har skyttesimulering känts lika realistiskt! Med hjälp av GAIM Virtual Reality Experience får skyttar möjlighet att träna på ett verklighetstroget och underhållande sätt. För mer information om GAIM, besök: www.gaimitg.com .

Om tjänsten

GAIM är redo för marknaden.
Efter 1,5års produktutveckling och visningar på mässor är GAIM nu redo att genom aktiv försäljning ta bolaget till marknaden. Vi söker dig som kan omsätta marknadens positiva signaler och de i dagsläget många intresseanmälningarna till affärer.

Vi söker dig som dels kan ta vid där vi är, dels kan lyfta blicken och agera på ett sätt som bidrar till vår framtida tillväxtresa. Du brinner för ny teknik och återkopplar signaler från marknaden för att ytterligare förfina upplevelsen för kunden.

Ditt uppdrag kommer initialt handla om att till stora delar arbeta ”här och nu” – du följer upp leads och det är du som gör affärerna. I nuläget ligger fokus på den europeiska marknaden men inom kort är tanken att vi, och du, tar oss an andra marknader. Idag finns våra kunder framförallt inom jaktsegmentet, stor potential finns även inom professionella segmentet som är intresserade av att använda GAIM för att träna i verklighetstrogna miljöer, specifika för deras verklighet.

Tjänsten är placerad vid Aimpoint’s kontor i Malmö men en stor del av din tid tillbringar du med att besöka nationella och internationella kunder och potentiella kunder. Uppskattningsvis innebär tjänsten ca. 100-150 resdagar/år. GAIM’s organisation är i dagsläget inte satt men du kommer arbeta i nära samarbete med funktioner inom försäljning och produktutveckling på såväl Aimpoint som Divine Robot.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god vana av att arbete med produkt- och konceptförsäljning på internationella marknader. Du trivs som bäst där du får användning av din starka inre motor och din förmåga att komma framåt även när du inte har alla svar. Då du i din roll kommer att ha stora interna och externa kontaktytor ställer rollen krav på din förmåga att kommunicera och etablera relationer som bygger på förtroende. Du är en stark koordinator som motiveras av situationer och roller där din kreativitet och nyfikenhet är en förutsättning för att lyckas. Samtidigt som du hanterar att arbeta Ad hoc förstår du vikten av noggrannhet och struktur när det kommer till försäljning. Som person är du orädd och realistisk – du har stark tro på dig själv kombinerat med en förmåga att prioritera din tid på sådant som tar affären framåt.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi även att du:

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, övriga språk är meriterande
  • Har god teknisk förståelse
  • Har god erfarenhet av B2B-försäljning internationellt
  • Trivs med resande jobb

Erfarenhet från jakt och skytte är meriterande.

Vi erbjuder

Förutom att du får en nyckelroll i bolaget bereds du också en unik möjlighet att driva och påverka GAIMs framtid.

Vi är ödmjuka inför våra anställdas kompetens och sätter stort värde på medarbetarnas kunskap på samma sätt som vi satsar på medarbetarnas hälsa och trivsel – vi behöver varandra för att lyckas.

Tillsvidareanställning. Kollektivavtal. Placering: Aimpoints huvudkontor i Malmö. Goda pendlingsmöjligheter och fri parkering. Företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2019-01- 20. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Jonas Ardemalm; jonas.ardemalm@aimpoint.com .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
GAIM

Ansök härFöretag
GAIM


Plats
Malmö


Bransh
Ekonomi

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.