Projektledare/säljare till Gripen Betongelement AB!

Motiveras du av försäljning, relationsbyggande och att hjälpa kunden till bästa möjliga lösning? Har du erfarenhet från en roll som innefattar försäljning samt teknisk bakgrund och vill arbeta med projektledning? Då är det dig vi söker! Hos oss får du chansen att arbeta kundnära på ett företag med en platt företagskultur där du får möjlighet att påverka och ta egna initiativ.

Välkommen till oss på Gripen Betongelement AB!

Rollen

I rollen som Projektledare/säljare på Gripen Betongelement AB kommer du arbeta med försäljning och projektledning av konkurrenskraftiga produkter. Du erbjuds en central roll på ett bolag med en platt företagskultur där får möjlighet att genomföra dina projekt självständigt, drivande och handlingskraftigt från start till mål. Du arbetar med frihet under ansvar och i rollen har du stor möjlighet att styra ditt arbete. I rollen som Projektledare/säljare kommer du ansvara för att driva projekten och säkerställa att projektet uppfyller kvalitet samt följer tidsplan och budget. I tjänsten ingår också ett eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med såväl befintliga som nya kunder. Du kommer arbeta aktivt med att bredda företagets kundstock vilket innefattar prospektering, kontakt med potentiella kunder och ansvar för affärer. Vi ser det därmed som mycket meriterande om du har ett brett kontaktnätverk inom byggbranschen sedan tidigare. I din tjänst ingår också att:

  • Göra kalkyler utifrån underlag och kundförfrågningar
  • Skapa offerter och upprätta avtal
  • Planera, driva och projektleda uppdragen
  • Hantera inköp, närvara på projektmöten samt handha kontakten med underleverantörer

Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar direkt till ledning. Du får stort ägandeskap och mandat i rollen och har din närmsta chef tillhands för att stötta och guida dig när så behövs. Tjänsten passar dig som har framåtanda, är målmedveten, ambitiös och trivs med frihet under ansvar!

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kundkontakt från en roll som säljare och/eller säljande projektledare. För att kunna bygga förtroende med våra kunder är det viktigt att du har någon form av teknisk kompetens antingen från eftergymnasial utbildning och/eller från en tidigare yrkesroll inom konstruktion, bygg eller motsvarande. Du kanske arbetar som säljare och/eller projektledare idag och söker en roll där du får större möjlighet att påverka din arbetsroll?

Tjänsten förutsätter att du har körkort samt att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska – tal och skrift.

Personliga egenskaper

Detta är en perfekt roll för dig som trivs med frihet under ansvar och stort handlingsutrymme samt är aktivt van vid att ta egna initiativ. För att lyckas i rollen på Gripen Betongelement AB är det viktigt att du är komfortabel med att genomföra ditt eget arbete samt planera din arbetsdag. Du har ett stort intresse för kundengagemang och är van vid att bygga långsiktiga relationer. Då detta är en tjänst där du samverkar med såväl interna som externa medarbetare och kontakter ställer det krav på att du är en handlingskraftig och lyhörd kommunikatör och är strukturerad i ditt arbete.

Vi erbjuder

Gripen Betongelement AB erbjuder dig en spännande arbetsplats som präglas av en platt och prestigelös företagskultur där du får möjlighet att påverka! Gripen Betongelement AB erbjuder sina kunder konkurrenskraftiga produkter inom sin bransch som bidrar till minskad miljöpåverkan och därmed en mer hållbar värld. I denna roll blir du en del av ett team med stort engagemang, hjärta och yrkesstolthet!

Vi erbjuder en anställning med placering i Malmö med personliga förmåner och provisionsmöjlighet utöver din fasta månadslön.

Tillträde sker efter överenskommelse .

Om Gripen Betongelement AB

Gripen Betongelement AB är dotterbolag till Power Heat Holding AB som grundades 2002. Power Heat koncernen består idag av en bolagsgrupp på drygt 20 bolag med en omsättning om drygt 500 Mkr. Gripen Betongelement AB har en prognostiserad omsättning helår 2019 om 100 Mkr och ingår i en dotterkoncern med produktionsanläggningar i norra Polen. Gripen Betongelement producerar betongstommar av hög kvalitet och våra medarbetares kompetens, vår produktionskapacitet och kvalitet är det som skapar vår styrka och mervärde för våra kunder!

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Gripen Betongelement AB med Roi Rekrytering. Kontakta därför rekryteringskonsult Emilia Westberg på 0721 80 12 90 vid frågor rörande tjänsten, Gripen Betongelement AB och rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Gripen Betongelement AB

Ansök härFöretag
Gripen Betongelement AB


Plats
Malmö


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.