Webbredaktör och Marknadskoordinator till Exuviance och NeoStrata i Malmö

HBS Nordic AB arbetar med två av de starkaste salongsmärkena på den nordiska hudvårdsmarknaden - Exuviance och NeoStrata. Vi har gedigen kunskap och stor passion för hälsa och skönhet vilket har gett oss framgång i över 20 år. Tillsammans med våra kunder tillika ambassadörer - hudvårdskliniker och skönhetssalonger - har vi som mål att hjälpa människor till ett ökat välmående genom en bättre hud.

Nu söker vi dig som kan axla rollen som Webbredaktör och Marknadskoordinator!

Rollen

Du kommer att arbeta med digital marknadsföring av Exuviance och NeoStratas hudvårdsprodukter - allt från planering och utveckling till produktion och utvärdering. I detta ingår att skapa, underhålla och utveckla innehållet på våra hemsidor, sociala medier och annan digital kommunikation internt och med våra kunder.

Du kommer även att ansvara för upphandling av Adwords och för SEO-arbetet samt säkra förbindelsen mellan offline och online-kommunikationen i företaget. Vidare kommer du att vara delaktig när det gäller framtagning av olika typer av tryckt marknadsmaterial och således ser vi att du vill arbeta även utanför det digitala området.

Tjänsten är ett vikariat på minst 1 år. Placeringsort Malmö.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar i rollen:

 • Ansvara för sociala medier
 • Ansvara för digitala nyhetsbrev
 • Löpande lägga in/byta bilder, uppdatera och sammanställa texter och banners på hemsidorna
 • Sökmotoroptimera sidorna
 • Följa upp Google Analytics och ansvara för Google Adwords
 • Vara ansvarig för en återförsäljarportal och dess innehåll, inklusive en B2B-webshop
 • Vara delaktig i framtagningen/formgivningen av olika marknadsmaterial så som produktblad, prislistor, produktguider, manualer etc.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från främst webbkommunikation och online-marknadsföring (text och bild) och med en kunskap inom grafisk design. Du har erfarenhet av att arbeta med webb/digitala media och ett intresse och känsla för grafisk formgivning.

Vi ser även att du har kunskaper i digital marknadsföring och att du har arbetat med SEO, Google Analytics, Google Adwords, Photoshop och InDesign. Skulle du även vara en fena på Wordpress och HTML/CSS ser vi det som ett plus. Du är en god kommunikatör som är intresserad av att skriva säljande och informativa texter med användaren i fokus.

För att lyckas i rollen tror vi även att du:

 • Har ett stort intresse för webben, digital marknadsföring och sociala medier
 • Är en fena på sociala medier, de olika Google-verktygen och SEO
 • Har lätt för att skriva texter samt säljande rubriker och bildtexter på svenska och engelska
 • Har ett starkt estetiskt sinne, är kreativ och lösningsorienterad
 • Trivs med att fotografera och skapa bildmaterial samt rörlig media
 • Håller dig à jour med trender och influenser inom ditt yrkesområde

Vi tror inte att du behöver vara en renodlad tekniker, ditt fokus ligger snarare på marknadsföring och kommunikation, men du bör ha ett intresse för ny teknik och hur teknik skapar förutsättningar för kommunikation och nya upplevelser för användaren. Då vi är en liten arbetsplats ser vi att du är prestigelös, flexibel och serviceorienterad. Vi uppskattar också driftighet och ansvarstagande! Kanske delar du också vårt intresse för hudvård.

Vi erbjuder

Vi på HBS har en stor glädje och passion för hudvård och skönhet vilket genomsyrar vår framgångsrika verksamhet. Våra värdeord Personlig, Professionell och Passionerad styr allt vi gör och ligger till grund för vårt positiva arbete. I rollen erbjuds du stor variation och frihet att planera din vardag. Du ingår i ett marknadsteam på tre personer. Med din personlighet kommer du bidra till kontorets redan goda stämning!

Ansökan

Är du redo för ditt nästa steg? Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast den 22 februari. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors; christoffer.hallefors@roirekrytering.se .

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
HBS

Ansök härFöretag
HBS


Plats
Malmö


Bransh
Personal

Kategori
Data/IT
Tekniskt arbete

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.