Projektledare och kundansvarig till 24HR i Malmö

Brinner du för teknik? Har du några riktigt bra hobbyprojekt i bagaget? Vi letar alltid efter skickligt folk som brinner för webb och teknik lika mycket som vi.

Just nu söker vi Projektledare och kundansvarig

Till Malmö-kontoret söker vi nu i en kombinerad roll en senior projektledare och kundansvarig med gedigen erfarenhet av webbprojekt.

Hos oss får du en central roll i ett kompetent team med viljan att växa och utvecklas. Du får jobba med spännande kunder, både stora och små, med det gemensamt att de vill ligga i framkant med sina digitala lösningar.

Om tjänsten

I den här rollen önskar vi kunna kombinera projektledning och kundansvar, där fokus mellan dessa två roller kan variera över tiden efter behov.

I projektledningsrollen handlar det främst om att i tät dialog med både kunden och projektteamet leda projekten så att de uppnår målen, samtidigt som det blir en bra resa för alla involverade. I projektledarrollen ingår uppgifter som planering, daglig ledning, budgetuppföljning och kommunikation med kunden.

I rollen som kundansvarig handlar det om att bidra till att hitta ingångar hos nya och befintliga kunder och driva försäljningsprocessen fram till avslut i form av projekt/uppdrag med kunden. I detta ingår att söka kontakter, genomföra kundmöten och presentationer, skriva offerter och avtal.

Hos oss kommer du få delta i de tidiga diskussionerna med kunderna om digital strategi, koncept och tekniska lösningar. Att på ett kreativt sätt bidra till att våra lösningar blir så bra som möjligt ingår i rollen. Du får jobba i en kreativ miljö tillsammans med konceptutvecklare, grafiska formgivare, produktionsledare och programmerare. Du kommer ingå i vår planerings-/ledningsgrupp med veckovisa möten där vi planerar verksamheten på både kort och lång sikt. Alla projekten bedrivs på vårt fina kontor i centrala Malmö.

Om dig

Vi tror att du har en senior profil vilket gör att du kan skapa förtroende och ta diskussioner på en hög nivå hos kunden. Du har också förmågan att leda projektteamet genom projektets alla faser med energi och glädje. Vi tror att du har erfarenhet av att driva mer än ett projekt parallellt. Du är en god kommunikatör, har hög integritet och är drivande som person. Du behöver också vara strukturerad i ditt arbetssätt och kunna förstå och arbeta efter vanligt förekommande projektmodeller som Scrum, PPS, etc.

Är du en kreativ, omtänksam och möjlig person med passion för internet? Hör av dig till oss!

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Välkommen att höra av dig med dina frågor till: Mats Byback, mats.byback@24hr.se , 0704-449394.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
24Hr Malmö AB