Senior Sjö/Flyg Speditör

Imperial Logistics AB hjälper kunder med logistiska kontrolltorn för att förbättra deras supply-chain med effektivare transporter, visibilitet och förbättrad kundservice. Nu söker vi en erfaren Sjö/flyg speditör för hantering av transporter globalt.

Bli en del av vår framtid – nu söker vi en Senior Sjö/Flyg Speditör/Forwarder

Imperial Logistics är inne i en spännande fas och bygger för framtiden. Vi söker nu en Seniora Flyg/Sjö Speditör för att arbeta med global logistik- och transportlösningar i en kontrolltornssetup. Du kommer att ingå i ett team av logistiker som arbetar med/olika transportslag mellan länder i Europa och globalt.

Vi söker dig som har en logistikutbildning i grunden, samt 5-10 års erfarenhet som Speditör med bakgrund inom Flyg/Sjö. Då vi är i en utvecklingsfas finns det mycket goda möjligheter för rätt person att vara delaktig i att hitta nya lösningar och att effektivisera processer samt skapa nöjda kunder.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom driv, engagemang och ansvarstagande för att fortsätta våra långvariga kundrelationer samt att bidra till vårt fortsatta sammansvetsade team. Som person är du affärsinriktad och har en mycket hög servicegrad. Du tar gärna egna initiativ och leder arbetet med din erfarenhet och kompetens. Du har med dig ett förbättringstänk och vill delta kvalitativt i förändringsprocesser.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Fler språk är meriterande. Tjänsten är heltid med placering i Malmö. Tillsvidareanställning med start omgående.

Är du intresserad och din profil överensstämmer med ovanstående tar vi gärna emot din ansökan via ROI. För mer information kontakta Mikael Wiltander på mikael.wiltander@imperiallogistics.com eller på telefon +4672 3688117 .

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan snarast, dock senast 31 maj.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Imperial Supply Chain Solutions