Junior affärssystemkonsult inom ekonomi

Välkommen till Orango! Hela vår existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Vi gör det genom ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar, och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. För att lyckas med det är vi 240 engagerade medarbetare, med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Växjö och Kristianstad. Ett kvitto på att vi gör någonting rätt är att vi fem år i rad har rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT.

Orango består av fyra affärsområden och ett av dessa är Bison. När det kommer till affärssystem så är Bison ett kraftfullt, intuitivt och flexibelt sådant för medelstora och stora företag inom parti- och detaljhandeln. Systemet innehåller moduler för försäljning, inköp, lagerhantering, tillverkning, ekonomi och BI. Bison är ett affärssystem som är till för företag som vill att affärssystemet ska anpassas efter verksamheten och inte tvärt om. Ett kvitto på detta är att Bison i våras vann priset som ”Sveriges bästa affärssystemsprojekt under föregående år” för deras implementation hos en kund inom branschen Frukt och Grönt. Just nu utökar vi teamet och söker en junior affärssystemkonsult som kommer att få utvecklas i en roll inom ekonomi.

Motiveras du av att påverka, ha frihet under ansvar samt söker en arbetsplats med rejält högt i tak? Är du intresserad av affärssystem, en konsultativ roll, är en höjdare på kommunikation och är nyfiken på hur du genom din kompetens inom ekonomi kan få våra kunder att blomstra? Orango är i en expansiv fas och behöver dig på den fortsatta resan. Vi är ett nytänkande företag som värdesätter professionella och engagerade medarbetare. Här finns verkligen utvecklingsmöjligheter för dig som trivs med ansvar och har ett gott självledarskap och ett genuint engagemang. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

Du kommer i rollen som Junior affärssystemkonsult agera i en rådgivande roll hos våra kunder. Du kommer ingå i olika kundteam där vi tillsammans jobbar för att skapa optimala kundanpassade lösningar och där du kommer ansvara för den stödjande dialogen med våra kunder vad gäller ekonomisk specialistkompetens.

I din roll arbetar du nära kunderna för att hitta lösningar som utvecklar och effektiviserar deras arbete i affärssystemen utifrån ett ekonomiskt perspektiv vad gäller processer, flöden och regelverk. På Orango har vi en hög närvaro på plats hos våra kunder, vilket innebär att du troligen befinner dig ute på plats hos kund några dagar per vecka och du kommer arbeta i ett par parallella projekt åt gången. Projekten kan vara av större karaktär men du kan även delta i flera mindre projekt parallellt.

Du kommer att tillhöra vårt omtyckta Bison-team som finns representerade i Malmö. Teamet består idag av tjugotalet medarbetare med spridda kompetenser som projektledare, lösningsarkitekter och systemutvecklare samt två Team Leaders som du även kommer rapportera till.

Som Junior affärssystemkonsult inom ekonomi kommer du bland annat att:

  • Bistå våra kunder med ekonomisk specialistkompetens
  • Delta i implementationsprojekt
  • Arbeta i en konsultativ roll på plats ute hos våra kunder

Din bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du har en passion och ett genuint intresse för ekonomi, flöden, processer och ständigt förbättringsarbete. Du har en högskoleutbildning som civilekonom eller motsvarande och kanske något eller några års erfarenhet av arbete i ett affärssystem. Det absolut viktigaste är din drivkraft och ambition att utvecklas i en rådgivande roll med fokus på hur system kan påverka ekonomiska flöden i olika verksamheter.

För att lyckas hos våra kunder behöver du ha en god generell förståelse för olika verksamheter och deras processer och flöden. För att kunna leverera en optimal lösning inom affärssystem krävs det att du är nyfiken, analytisk och har förmågan att snabbt sätta dig in i de olika förutsättningar som råder. Om du har erfarenhet av olika ERP-system eller programmering så är det meriterande, men inget krav. Problemlösning är något som utmanar dig och där du får nytta av ditt analytiska och logiska tänkande. Du trivs i en roll som ställer krav på dina förmågor att såväl analysera kundernas behov som att arbeta strukturerat. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Personliga egenskaper

Vi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! Vi söker dig som är driven, har ett analytiskt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Tillsammans med dina kollegor driver du Orangos utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot såväl kunder som kollegor. Du värdesätter god kommunikation samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Du är en prestigelös lagspelare med stark teamkänsla. Med din expertis kommer du att ha en stor möjlighet att påverka och du trivs i en roll med stort eget ansvar och där du jobbar nära både kollegor och kunder.

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt- vårt hårda arbete och våra segrar firas alltid! Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser!

Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsterna är placerade på Orangos kontor i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Sebrén på 072-180 11 94 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.

Varmt välkommen med din ansökan!

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet. Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra. Vi vill vara stolta över vår verksamhet, vårt sätt att utveckla branschen och vårt sätt att ta ansvar för våra kunder - och ha riktigt kul under tiden!

Om du kan dela vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande - så kommer vi får en rolig och utvecklande resa tillsammans med våra kunder.

Läs gärna mer om Orango här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orango

Ansök härFöretag
Orango


Plats
Malmö


Bransh
Ekonomi

Kategori
Administration, Ekonomi, Juridik

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.