Projektledare inom affärssystem till Orango i Malmö!

Välkommen till Orango! Hela vår existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Vi gör det genom ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar, och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. För att lyckas med det är vi 240 engagerade medarbetare, med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Växjö och Kristianstad. Ett kvitto på att vi gör någonting rätt är att vi fem år i rad har rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT.

Orango består av fyra affärsområden och ett av dessa är Enterprise som fokuserar på kunder vars produkter har en lång livscykel. Vi söker två projektledare till detta affärsområde varav den ena av mer junior karaktär. Motiveras du av att påverka, ha frihet under ansvar samt söker en arbetsplats med rejält högt i tak? Är du en höjdare på kommunikation och har erfarenhet av olika ERP-system? Orango är i en expansiv fas och behöver dig på den fortsatta resan. Vi är ett nytänkande företag som värdesätter professionella och engagerade medarbetare. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

Du kommer i rollen som projektledare att ansvara för projektets framdrift och lönsamhet. Huvudfokus kommer att vara att leda och styra för att få effektivitet i projekten men det ingår även en del administration. Vidare kommer du även lägga fokus på att leda, motivera, delegera, ge feedback samt coacha teamet som består av konsulter och utvecklare. Du kommer att ha ett tätt samarbete med solutions architects för att skapa kundlösningar framåt och förankra förändringsförslag. Du kommer att vara med redan från införsäljningsfas för att skapa bästa möjliga kundvärde från början. Projekten kan vara av större karaktär men du kan även ha flera mindre projekt igång parallellt.

Primärt kommer du att tillhöra ett team inom Enterprise, vilka finns representerade i Malmö. Teamet består idag av tre projektledare och fyra finanskonsulter samt en Team Leader som även kommer vara den du rapporterar till.

Som projektledare kommer du bland annat att:

  • Leda och styra projektteamet framåt
  • Leverera mot uppsatta mål samt hålla sig inom scoopet
  • Ta fram budgetunderlag tsm med arkitekt
  • Ta fram projektdefinition
  • Förankra förändringsförslag med styrgrupp eller arkitekt

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du har erfarenhet av olika ERP-system sedan tidigare. Då vi söker en junior- och en senior profil kan det möjligtvis vara så att du idag är delprojektledare eller har arbetat något år som projektledare, alternativt varit projektledare ett flertal år och är redo för nya utmaningar. Det är meriterande om du har arbetat med implementationsprojekt men även om du har erfarenhet av att arbeta i Dynamics 365 samt Dynamics AX – detta då det är den produkten vi jobbar med.

Du har god förståelse för kundens behov, hög integritet och är mån om att hantera alla kundmöten på bästa möjliga sätt. Då projekten kan vara av alltifrån mindre till större karaktär är det bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med flera projekt parallellt. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Personliga egenskaper

Vi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Tillsammans med dina kollegor driver du Orangos utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot såväl kunder som kollegor. Du värdesätter god kommunikation samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Då du kommer ansvara för att leda projektteam ställer det krav på du är strukturerad, tydlig och teamorienterad.

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt- vårt hårda arbete och våra segrar firas alltid! Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser!

Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsterna är placerade på Orangos kontor i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Amanda Johansson på 073-233 11 90 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.

Varmt välkommen med din ansökan!

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet. Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra. Vi vill vara stolta över vår verksamhet, vårt sätt att utveckla branschen och vårt sätt att ta ansvar för våra kunder - och ha riktigt kul under tiden!

Om du kan dela vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande - så kommer vi får en rolig och utvecklande resa tillsammans med våra kunder.

Läs gärna mer om Orango här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orango