Systemutvecklare inom affärssystem till Orango i Malmö

Välkommen till Orango! Hela vår existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Vi gör det genom ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar, och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. För att lyckas med det är vi 240 engagerade medarbetare, med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Växjö och Kristianstad. Ett kvitto på att vi gör någonting rätt är att vi fem år i rad har rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT.

I just den här tjänsten kommer du att hjälpa kunderna med ett kraftfullt, flexibelt och hypermodernt ERP-system – Annata 365 for Dynamics – allt för att lägga grunden till en effektiv individhantering genom hela livscykeln. Till vårt affärsområde Enterprise i Malmö söker vi därför dig som är nyexaminerad eller har arbetat ett par år i branschen. Är du en engagerad utvecklare som värdesätter frihet under ansvar, är en höjdare på programmering och som söker en spännande karriär? Orango är i en starkt expansiv fas och vi behöver dig på den fortsatta resan. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

I rollen som systemutvecklare på Orango inom Annata 365 är ditt huvudsakliga ansvar att bidra till arbetet med att hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Orangos kunder är importörer, uthyrare, tillverkare, återförsäljare, hamnar och liknande aktörer med fokus på dyrare individer och en stor eftermarknad.

Din förmåga att applicera dina tekniska kunskaper till kundens verksamhet blir helt avgörande för att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya funktioner för våra kunder. Du kommer bli delaktig i ett tidigt skede av projekten och du kommer delta i kundmöten, arbeta med kravhantering samt agera lösningsarkitekt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde som systemutvecklare blir inom Annata 365 – en branschspecifik och omfattande lösning för både processer och business intelligence inom exempelvis maskin- och fordonsbranschen. Som systemutvecklare på Orango kommer du bland annat att ansvara för att:

  • Förstå tekniskt komplexa uppgifter och kommunicera detta
  • Arbeta med att anpassa samt bygga ut det befintliga systemet
  • Arbeta i bland annat X++ och C#
  • Kundmöten och kravhantering hos kund
  • Agera lösningsarkitekt

Om dig

Vi tror att du är nyexaminerad eller har arbetat ett par år inom branschen. Du har examen inom datateknik, teknisk fysik eller motsvarande. Du har erfarenhet av programmering och det är meriterande om du arbetat i X++, C#, .Net, Visual Studio eller Azure. Du brinner för systemutveckling och du har tidigare erfarenhet av affärssystem – det är mycket meriterande om du arbetat i Annata 365. Vi söker dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Personliga egenskaper

Vi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! När våra kunder kontaktar oss möter de ett engagerat och drivet team. Vi söker därför dig som vill framåt och gärna tar stort eget ansvar. Då projekten kan innefatta alltifrån självständigt arbete till att bli en del av ett projektteam är det viktigt att du är van att arbeta självständigt samtidigt som du bör gilla att samarbeta. Du har en god analytisk förmåga, är detaljorienterad och gillar att jobba med problemlösning.

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser!

Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsten är placerad på Orangos kontor i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Amanda Johansson på 0732 33 11 90 eller Linda Billstrand på 0732 00 57 56.

Varmt välkommen med din ansökan!

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet. Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra. Vi vill vara stolta över vår verksamhet, vårt sätt att utveckla branschen och vårt sätt att ta ansvar för våra kunder - och ha riktigt kul under tiden!

Om du kan dela vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande - så kommer vi får en rolig och utvecklande resa tillsammans med våra kunder.

Läs gärna mer om Orango här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orango

Ansök härFöretag
Orango


Plats
Malmö


Bransh
Personal

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.