Orchard Valley Foods söker efter en engagerad Operations Manager

Vill du vara med att förändra och utveckla en redan framgångsrik produktion?

Vi söker nu Operations Managers med stort engagemang och erfarenhet som vill driva och vidareutveckla produktionen i Malmö.

Din nya roll

I rollen som Operations Manager, arbetsleder du tillsammans med Produktionsledningsgruppen ca 35 personer i produktionen. Ni arbetar med den dagliga styrningen, planeringen, håller uppföljningsmöten i produktion och ser till att vi är bemannade utifrån beläggning. Du kommer att ha tät dialog med övriga avdelningar.

En viktig del i rollen som Operations Manager är att bedriva kontinuerligt förbättringsarbete för att löpande förbättra processerna samt kvaliteten i vår produktion.

Vi söker dig som är säker i din roll, bra på att kommunicera, har lätt för att entusiasmera din omgivning och gillar ordning och reda. Du har relevant utbildning samt erfarenhet från liknande arbete gärna inom livsmedelsindustrin. Praktisk kunskap väger tyngre än akademiska meriter, dock är det meriterande med tidigare högskoleutbildning, ledarskapsutbildning och kunskaper inom LEAN.

Förståelse för produktionsprocessen och produkterna är viktigt och en stor del av ditt arbete sker i nära samarbete med produktionschef, kvalitetschef och produktutvecklingschef.

Vi söker dig som har

  • erfarenhet av operativ produktionsledning, gärna från livsmedelsproducerande företag
  • erfarenhet av automationsprocesser
  • god erfarenhet och kunskap av kontinuerligt förbättringsarbete
  • god erfarenhet och kunskap inom LEAN
  • ett genuint intresse för livsmedel och livsmedelsproduktion

Akademisk utbildning relevant för tjänsten är ett plus men inget krav.


Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv, har goda ledaregenskaper och har förmåga att omvandla strategiska beslut i operativt arbete. Du är noggrann, analytisk och strukturerad med känsla för detaljer samtidigt som du är flexibel, kan hantera snabba förändringar och är prestigelös.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Vi undanber oss att bli kontaktade av rekryteringsbolag i denna process.

Om oss

Orchard Valley Foods Sweden AB, som är en del av Orklakoncernen, verkar B2B och säljer ingredienser och dekorprodukter till glass-, choklad- och bageriindustrin. Vi förser många av Skandinaviens och Europas ledande livsmedelsföretag och erbjuder produkter som kan anpassas efter våra kunders behov och önskningar. Vårt fokus är innovationer och skräddarsydda produkter som kan hjälpa till att förnya våra kunders sortiment. Genom att hålla en hög servicenivå genom hela utvecklingsprocessen och vara flexibla när det kommer till produktion, är vår strävan att vara våra kunders första val.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orchard Valley Foods