Bli med oss på resan från start-up till globalt bolag - vi söker en positiv Säljare!

Vi växer snabbt och siktar högt, och söker nu dig som tilltalas av möjligheten att komma in i ett tidigt skede i ett bolag som precis påbörjat sin tillväxtresa. Vi ger dig inte bara möjlighet att påverka och ta ansvar – vi är beroende av att du är med och bygger vår framtid och formar vårt sätt att arbeta!

Pej’s mission är att med hjälp av den senaste tekniken utmana traditionella sätt att betala och beställa i fysiska miljöer. Vi utvecklar, tillhandahåller och säljer en plattform som gör det möjligt för konsumenter att med hjälp av mobilen beställa och betala i fysiska miljöer och erbjuder funktionalitet som bordsbeställning på restaurang, mobila betalningar under event, roomservice på hotell, pausbeställning under en hockeymatch mm. Vi ser en framtid där gäster inte behöver stå i kö för att beställa eller betala, och vi är just nu med och formar framtiden med den teknik vi tillhandahåller.

Vi är ett ungt bolag och vi pratar gärna om vad vi är men kanske ännu hellre om vart vi är på väg. Vi har för avsikt bli en internationell storspelare och med en öppen och transparent plattform nå kunder över hela världen. Vår resa börjar här och nu, och vi hoppas att du är den som vill vara med och få en chans att forma resans väg.

Din Roll

Vi söker dig som motiveras av att komma in i ett tidigt skede i ett bolag med goda framtidsutsikter och en spännande tillväxtplan. Pej har det senaste året rönt stort intresse på marknaden - vi söker nu dig som tillsammans med oss vill och kan omsätta möjligheter till affärer.

Som Säljare på Pej blir du en del av ett malmöbaserat säljteam som i dagsläget består av två personer. Din roll präglas till stor del av frihet. För dig som är en driven och engagerad person ges stora möjligheter att påverka såväl operativt som strategiskt - hos oss kan du se resultatet av ditt arbete direkt. Ditt uppdrag kommer initialt handla om att fokusera och arbeta ”här och nu” – det är du och dina kolleger i teamet som öppnar dörrar och stänger affärer. Vi jobbar mot stora kunder och har oftast lite längre säljprocesser. Du kommer därför ha mycket återkommande kontakt med kunder och behöver vara strukturerad och förtroendeingivande genom hela säljprocessen. I takt med att vi växer hoppas vi att du med din erfarenhet och kunskap inom försäljning kan bidra strategiskt och skapa struktur och processer i vårt försäljningsarbete.

I nuläget ligger vårt fokus på den nordiska marknaden men planen är att inom de kommande åren expandera till andra europeiska marknader. Idag består våra kunder framförallt av restauranger och arenor – men plattformen är anpassad för fler kundsegment och vi ser ett växande intresse bland nya kundgrupper. Vi har redan långt gångna säljprocesser utanför Sverige och din roll och dina kunder kommer med tiden få en internationell prägel. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Västra Hamnen i Malmö.

Din profil

Vi letar efter dig som vill satsa och växa tillsammans med oss - du tilltalas av det läge vi befinner oss i och du vill satsa långsiktigt. Självklart trivs du som fisken i vattnet med rollen som säljare.

Kvalifikationer:

  • Du har några års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom vårt segment och mot stora kunder.
  • Du har god känsla för teknik – teknisk utbildning är meriterande men inte ett krav
  • Du talar och skriver svenska och engelska utan hinder – tyska, franska och polska är starkt meriterande

Vi värdesätter din erfarenhet och har du tidigare erfarenhet av att bygga upp säljorganisationer och/eller har erfarenhet av tillväxtresan vi har framför oss så är det meriterande. Kanske arbetar du idag i en roll där du har kontakt med företag och beslutsfattare inom food & beverage, hotellnäring, eventbolag o.s.v. och känner att du vill ha nya utmaningar med stort inflytande och ansvar. Du får gärna vara pedagogisk och inkännande eftersom vår säljprocess till stor del handlar om att guida, utbilda och coacha kunderna till rätt beslut.

Som person är du positiv, trevlig och förtroendeingivande. Då vi är ett relativt litet bolag som präglas av korta beslutsvägar, god sammanhållning och bra samarbete är det viktigt att du, liksom företagets övriga medarbetare, har en flexibel och prestigelös inställning till arbetet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta John Elf; john@pej.se .

Besök gärna www.pej.se för mer information om oss.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Pej AB

Ansök härFöretag
Pej AB


Plats
Malmö


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.