Är du en marknadsadministratör som får gåshud av att ge god service?

Går du igång på att ge god service? Brinner du för administration? Har du en personlighet som yttrar sig i att du vill prestera det lilla extra? Har du ett stort behov av att känna tillhörighet och skratta på jobb? Har du kanske lite dassig humor?
- Då kan du nog vara den vi letar efter!

Vi ser oss som rebellen i en konservativ bransch – vi försöker utmana vad rekryteringsföretag erbjuder och utgå från företagens villkor. Vi är ett underbart avslappnat gäng i tillväxt, vilket visserligen ibland kan innebära att allt inte alltid är på plats och att problemlösning är en del av vardagen.

Vi söker dig som triggas och njuter av att hitta nya tillvägagångssätt i en roll som ena dagen är full av variation men där den andra dagen är monoton. Du kommer att rapportera till mig som ansvarar för Marknad och IT – och precis som många av mina kolleger är jag är bra på mycket, men om sanningen ska fram är jag även riktigt kass på andra saker. Det innebär att jag behöver dig som väger upp för en del av mina svagheter (var lugn, vi letar inte efter en supermänniska), det gör du enklast genom att du exempelvis:

  • Triggas av administration och andra repetitiva uppgifter
  • Älskar att sätta ihop rapporter
  • Har en fallenhet för siffror och statistik
  • Korrekturläser artiklar och blogginlägg - för du vet att du borde, med tanke på att jag skrivit originalet
  • Älskar att prata i telefon – ingen är trevligare i telefon än du
  • Har en fallenhet för att identifiera viss merförsäljning

Mer konkret kring varför vi behöver dig
Jo, ditt ansvar blir att säkerställa att alla våra kunder kommer ut med riktigt snygga jobbannonser via vår rekryteringsplattform Roi Workspace – såväl i sociala medier som på traditionella jobbsökarsidor. Du blir för övrigt även super user i denna storslagna plattform som vårt underbara IT-team byggt. Med en förmåga till multitasking så bemannar du vår kundsupport på telefon, chatt och supportmejl, vilket även innefattar ordermottagning och viss merförsäljning av våra tjänster. Vi hoppas att du tycker om att rodda lite kring kontoret då vi regelbundet har events och nätverksträffar som behöver fixas med. Har du ett grafiskt öga är detta en klar fördel – dels för att god smak ju alltid är trevligt, men även för att du blir den som sätter upp diverse snygga landningssidor åt våra kunder.

Vad erbjuder vi då?

- Massor i överflöd!

Vi arbetar aktivt för att ha en hög trivsel och för att ha kul tillsammans. Skrattar man så man får lite ont i magen är det desto enklare att prestera. Vi kommer förbereda din ankomst och uppstart hos och sedan är det självklart att du blir med på gemensamma interna workshops, AW s, kunskapsutbyten med mera – om du vill.

Du får tillgång till en miljö där alla tänkbara floskler uppfylls – du vet ”högt till tak”, ”värderingar som faktiskt efterlevs på riktigt”, ”en plats där misstag är tillåtet” och antagligen allt annat du kan komma på. Som om inte det vore nog så får du nästan fri tillgång till stöttande och fantastiska kollegor.

Låter det intressant så sök gärna tjänsten snarast för vi saknar dig i vårt team - vår tillväxtresa är beroende av ditt bidrag.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ansökan
Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ta gärna kontakt med mig som rekryterar, Jenny Sanden, på 073-520 87 11 eller på jenny.sanden@roirekrytering.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men svarar såklart gärna på frågor på både telefon och epost.

Om oss
Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringsplattform för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search när det krävs, oftast så gör våra kunder dock delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Vi får väldigt höga trivselsiffror i de medarbetarundersökningar som vi genomför kontinuerligt, och däremellan arbetar vi aktivt på förbättringar. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på roirekrytering.se .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Roi Rekrytering Sverige