Rekryterare inom teknik/IT till Roi Rekrytering i Malmö. Join us!

Roi Rekrytering vill förändra konservativ bransch som står inför stor förändring de kommande åren. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där kundens nytta och valfrihet står i centrum och där sociala medier spelar allt större roll.

Det går bra för oss, därför behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare en dedikerad rekryterare

Som Rekryterare hos oss hjälper du våra kunder att rekrytera – kort och gott. Vi tror att bästa möjliga resultat nås när våra kunder är involverade och engagerade i rekryteringen, men där dina råd, projektledning och goda kommunikation betydligt påverkar utfallet.

Vi jobbar efter devisen ”rekrytering på dina villkor”, och i praktiken innebär det att vi låter våra kunder själv bestämma upplägg och innehåll i sin rekrytering. Det är din roll att tillgodose att våra kunder får hjälp med det de behöver på det sätt de önskar.

Om tjänsten

Du kommer att självständigt driva rekryteringsprocessens olika delar för en rad olika uppdragsgivare inom branscherna teknik/IT. Du kommer till exempel att:

 • Driva search-arbetet genom att proaktivt kartlägga och kontakta intressanta kandidater
 • Boka, koordinera och genomföra intervjuer
 • Publicera och administrera annonser på vår hemsida samt i sociala medier
 • Genomföra selektering och urval
 • Bistå våra kunder med rådgivning och coachning i rekryteringsprocessen

Vi ser framför oss att du utvecklas i takt med att vi växer. Även om vi genomför denna typ av rekryteringar idag ser vi att potentialen är stor, och ditt uppdrag är att med stöd av vår säljenhet bygga upp IT som affärsområde. Vi gör det tillsammans men du får en central roll i vår utveckling av detta affärsområde. För oss är det självklart att du, liksom vi, från dag ett har som gemensamt mål att du inom en snar framtid utvecklas och får växa inom ditt expertisområde, i detta fall inom området teknik/IT. Rent konkret kan detta innebära olika möjligheter som exempelvis att ansvara leveransmässigt för området IT/teknik alternativt växa i en kommersiell roll.

Ditt intresse och fokus bör ligga i hantverket rekrytering då du hos oss inte har en säljbudget eller krav på att sälja in egna uppdrag, vilket innebär att du istället drivs av möjligheterna att utvecklas i yrkesrollen som rekryterare.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du:

 • Har god förmåga att organisera och strukturera din vardag, även när tempot stundtals är högt
 • Tidigare erfarenheter, men framförallt ett gediget intresse av teknik/IT
 • Är skicklig på att uttrycka dig skriftligt och muntligt
 • Har ett analytiskt förhållningssätt
 • Har en akademisk examen inom HR, beteendevetenskap, ekonomi, IT eller annan relevant utbildning
 • God insyn i kandidatmarknaden, gärna med ett etablerat nätverk inom teknik/IT – alternativt är du en rutinerad relationsbyggare och brinner för att bygga ett!

Vi söker dig som vill med på vår tillväxtresa, där du på ett betydande sätt bidrar till nöjda kunder. Din energi, nyfikenhet och personlighet kommer vara avgörande för oss. För att trivas hos oss söker vi dig som från dag ett bidrar till kontorets redan goda stämning.

Vi erbjuder

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, därför inleds din anställning med en introduktion kring oss, våra produkter och värderingar. Introduktionen kommer till stor del anpassas efter din tidigare erfarenhet.

Hos oss har du stor möjlighet att påverka din arbetsdag. Vi arbetar enligt frihet under ansvar och menar att det är de långsiktiga resultaten som räknas. Då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter att påverka, och vi ser gärna att du kommer med idéer som bidrar till att vi utför ett ännu bättre arbete både internt och gentemot kund.

Vi på Roi Rekrytering tycker det är viktigt att man trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Även om vi arbetar under eget ansvar tar vi ofta hjälp av varandra och sprider energi. Du kommer ingå i ett team av drivna, resultatinriktade personer som kontinuerligt vill fortsätta utvecklas.

Ansökan

Låter detta intressant så ser vi fram emot din ansökan med CV och personligt brev redan idag som anknyter till annonsen. Alternativt hör du bara av dig för ett kortare första samtal. Sista ansökningsdag 2019-01-19, men vi kör processen löpande. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Sök tjänst” ovan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Björn Jonasson på telefon 0709-261 227 eller på bjorn.jonasson@roirekrytering.se .

Om oss

Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan våra kunder ta lite eller mycket hjälp i en rekrytering beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör.

Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på www.roirekrytering.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Roi Rekrytering Sverige

Ansök härFöretag
Roi Rekrytering Sverige


Plats
Malmö


Bransh
Personal

Kategori
Socialt arbete

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.