Inköpsassistent & materialplanerare till Setrab i Malmö

Setrab utvecklar och tillverkar kundanpassade, högkvalitativa värmeväxlare till fordonsindustrin och andra maskinapplikationer. Våra kunder är många av världens premiumbilmärken, exempelvis Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini och Mercedes. Till vårt kontor i Limhamn/Malmö söker vi nu en:

Inköpsassistent & materialplanerare

Din roll

Du kommer att ingå i ett logistikteam tillsammans med produktionsplanering och kundservice. Det innebär att du arbetar både självständigt och i grupp. Dina arbetsuppgifter blir bland annat:

  • Löpande inköp och avrop av råmaterial och detaljer till produktionsprocessen.
  • Löpande inköp till övriga verksamheter.
  • Uppdateringar av leveransplaner och prognoser.
  • Löpande underhåll och basdata i MPS-system.

För rätt person finns utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen måste du ha lätt för att etablera personliga kontakter och vara duktig på att bygga och vårda relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och gillar att ha telefonen som arbetsredskap. Du har integritet och när det krävs även skinn på näsan. Du är självgående men också en bra lagspelare.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en person som tar ansvar och är strukturerad, prestigelös och lösningsorienterad. Du bidrar med en god stämning både bland dina kollegor och i relationen till våra intressenter.

Krav

Relevant utbildning inom teknik/ekonomi/logistik, alternativt motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenhet av material- och logistikplanering, gärna i produktionsmiljö.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Goda kunskaper i MS Office-paketet samt erfarenhet av MPS-system.

Om Setrab

Vårt företag befinner sig i ett spännande och expansivt skede. Vi är ett väl fungerande och sammansvetsat team, stolta över vår kompetens och vårt driv. Vi är också lite malliga över vår genuint goda stämning. Så varmt välkommen att bli en del av ett gäng duktiga, trevliga och hjälpsamma kollegor. Läs mer om vårt företag och vår verksamhet på setrab.com .

Ansökan

Låter det spännande? Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret och ladda upp ditt CV och personliga brev. Välkommen med din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Ann Carlsson, HR-chef, på 040-15 80 66 eller på ann.carlsson@setrab.com .

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt andra tjänster.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Setrab

Ansök härFöretag
Setrab


Plats
Malmö


Bransh
Organisation
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.