Säljadministratör inom B2B till Sixt Leasing i Malmö

Säljadministratör inom B2B till Sixt Leasing i Malmö

Är du en noggrann person med gott ordningssinne? Gillar du ett högt tempo och en miljö som kännetecknas av entreprenörsanda? Som Säljadministratör hos oss på Sixt kommer du arbeta med att säkerställa högsta kvalitet inom säljadministration och därmed verka för kundnöjdhet och att vårt namn fortsätter spridas på marknaden.

Om du tycker att detta låter intressant hoppas vi få se din ansökan inom kort!

Placering: Malmö

Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med ev. möjlighet till förlängning alternativt med en övergång till en tillsvidareanställning då vi befinner oss i en expansiv fas.

Vad innebär tjänsten?
Som säljadministratör kommer du att stödja både våra interna funktioner och våra Key Account Managers, men inte minst kommer du att stödja våra befintliga och nya kunder.

Våra kunder är primärt mindre och medelstora företag i södra Sverige, Göteborgs- och Stockholmsområdet. Vi arbetar främst med premiummärken såsom Tesla, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volvo, Mini och VW men anpassar givetvis våra erbjudande efter vad kunden önskar. Idag finns även en innesäljare som även ger visst stöd i administrativa uppgifter.

Befintliga kunder behöver ofta hjälp med frågor ang. deras avtal och fakturor. Det kan även vara uppgifter som gäller ändring av avtal såsom kundbyte, förlängning, lösen, etc.

Vid nya kunder kommer det vara din uppgift att säkerställa att avtal med tillhörande dokument blir skapat, genomgånget med ansvarig säljare och skickat till kunden för underskrift. När avtalet kommer i retur ansvarar du för att kontakta de olika leverantörerna. När bilen senare levereras skall avtalet startas och leverantörerna kontaktas återigen så att vi säkerställer att kunden får den bästa upplevelsen.

Du kommer att vara del av ett team och samarbeta med andra, i rollen är det dock viktigt att du kan driva ditt eget arbete under eget ansvar.

Vi på Sixt Leasing är övertygade om att vi får de mest engagerade kollegorna och de nöjdaste kunderna genom att arbeta tillsammans. Initialt kommer du att få en gedigen intern utbildning i våra system (Navision), våra processer och våra policies. Våra ledord är enkelhet, kvalitet och stor grad av service. Allt vi gör ska underlätta för kunden.

Dina primära arbetsområden:

 • Avtalsadministration
 • Kundtjänst (inkommande kundsamtal)
 • Säljstöd vid ex.vis avtal som håller på att löpa ut
 • Redogörelse för veckans aktiviteter (mäta, följa upp och förbättra)
 • Kontakt med banker och funding-partners
 • Kontakt med billeverantörer
 • Posthantering

Vi ser även att du kommer att arbeta med:

 • Utveckla CRM-aktiviteter
 • Bearbeta nya och befintliga kunder via telefon och mejl. Detta kan vara inom beslutade CRM- aktiviteter, ex.vis att avtal är på väg att löpa ut, utskick om vinterhjul till bef. kunder, etc.
 • Medverka på mässor, utställningar, nätverksträffar och kundbesök
 • Framtagande av kundlistor till säljare för bearbetning (ex.vis Vroom)
 • Stödja ekonomi & controlling vid behov
 • Stödja pricing & innesälj vid behov
 • Stödja risk vid behov
 • Säkerställa kvalitet i arbetsuppgifter, processer och kundkontakt
 • Vara med i projekt med mål att förbättra kvalitet mm för den egna funktionen och andra funktioner i företaget

Vem söker vi?
Vi söker dig med ett kundorienterat arbetssätt som är noggrann, gillar siffror och som brinner för att ge både intern och extern service med ett lösningsorienterat fokus. För att trivas i denna roll tror vi att det är viktigt att du har en hög servicegrad och att du gillar att prata med kunder i telefon.

Du ser din egen roll som en del i försäljningsprocessen och du älskar god ordning och struktur. Du är duktig på att prioritera och att arbeta snabbt i en föränderlig vardag. En arbetsdag hos oss kan se olika ut från dag till dag och bestå av många olika bollar. Du behöver inte hålla alla i luften samtidigt men måste ha förmåga att lösa uppgifter snabbt och effektivt. Att tillsammans med säljare och teamet få till affärer och få nöjda kunder är en stark drivkraft hos dig.

Förutom att älska god service och vara noggrann ser vi gärna att du är trygg i dig själv och att du har humor. Gillar du att vinna och har en attityd som gör att kunder och kollegor mår bra så kan du vara den vi söker.

Vidare ser vi att du:

 • Har arbetat med administration
 • Har arbetat inom yrke som är konkurrensutsatt
 • Har arbetat med kundservice
 • Behärskar MS Office
 • Behärskar svenska i tal och skrift
 • Har en förståelse för företagsekonomi och lätt för siffror

Erfarenhet från bil-/ bilfinansbranschen är meriterande, lika så ett intresse för ekonomi och juridik.

Vad erbjuder vi?
Vårt kontor är uppbyggt av en positiv grupp som ger varandra energi. Hos Sixt leasing bidrar alla till att företaget växer och alla får vara med och påverka vår utveckling. Vårt team präglas av en härlig teamkänsla med stor flexibilitet, högt i tak och frihet under ansvar. Att vara med i ett företag som växer ger dig stora möjligheter att också växa i din roll - bara du själv sätter gränserna.

Det du inte har vid start utbildar vi dig i. Utveckling av vår personal är betydelsefullt och varje år utvärderas du tillsammans med din chef för att se vad ditt nästa steg kan vara.

Hur ansöker du?
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Sista dag för ansökan är 2019-07-12.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors på mejl: christoffer.hallefors@roirekrytering.se eller telefon: 0702 00 25 90.

Välkommen in med din ansökan!

Om Sixt Leasing

Sixt Leasing i Sverige startade utifrån en idé om enklare beslut i valet av tjänstebil för både företaget och tjänstebilsföraren. Detta i kombination med en hög personlig servicenivå.

Vi vill helt enkelt vara med våra kunder varje dag och hela vägen. Vårt stora personliga engagemang och vår känsla för service är en självklarhet när kunden köper eller leasar en bil hos Sixt Leasing.

Läs mer om oss och se våra erbjudande p www.sixtleasing.se samt www.sixtflex.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Sixt Leasing