Digital Affärsutvecklare till snabbväxande SportAdmin i Malmö

Vi fortsätter vår tillväxtresa och för att möta behovet kompletterar vi nu teamet med en Digital Affärsutvecklare som får en central roll i att leda och utveckla projekt både internt och externt.

  • Du kommer att arbeta med att identifiera nya affärsbehov, genomföra förstudier, ta fram beslutsunderlag och driva dessa projekt kopplade till våra olika produkter.
  • Du kommer också att identifiera interna behov och implementera nya digitala lösningar och processer för att öka vår interna produktivitet.
  • Du kommer att arbeta med projekt som vi inte ens kan specificera eller ens har tänkt på idag, helt enkelt för att vi är ett tillväxtbolag!

I samtliga projekt kommer du att arbeta tätt med vår nuvarande affärsutvecklare och utvecklingsavdelning, men också med både vår sälj- och supportavdelning.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Malmö, mitt på Gustav Adolfs Torg, och är en tillsvidareanställning på heltid.

Om SportAdmin

SportAdmin är ett expansivt företag som utvecklar Sveriges marknadsledande affärssystem anpassat för idrottsföreningars krav och behov.

I SportAdmin hanterar idrottsföreningen all administration, från medlemshantering till fakturering, hemsida, MedlemsApp, LedarApp och digitala betalningslösningar. Systemet används av över 1 200 idrottsföreningar från 58 olika idrotter och påverkar drygt 700 000 medlemmar och ledare varje dag.

Något som vi är extra stolta över är företagskultur och vi rekommenderar varmt att du läser mer om den här .

Din profil

För att lyckas i rollen som digital affärsutvecklare hos oss tror vi att du har en akademisk examen och har minst tre års erfarenhet av affärsutveckling och projektledning av digitala tjänster och produkter.

Dessutom är vi helt övertygade om att du är en riktig "doer".

Ett extra plus om du också har ett entreprenöriellt tankesätt och inte är rädd för att utmana och förändra.

Som person tror vi att du är analytisk, resultatorienterad, en vinnarskalle och snabblärd. Dessa egenskaper värdesätter vi högt då de stämmer väl överens med ett tillväxtbolags vardag och utmaningar.

Sist, men absolut inte minst, du är prestigelös och en riktig lagspelare.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i formuläret. Vi är ivriga och vill hitta vår nya kollega snarast möjligt. Därför går vi igenom urvalet löpande, så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdatum är 15:e januari.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller om tjänsten, vänligen kontakta Tim Mohlin Törringer per e-mail, tim@sportadmin.se

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökan via e-mail, samt undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsbolag.

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Sportadmin I Skandinavien Ab

Ansök härFöretag
Sportadmin I Skandinavien Ab


Plats
Malmö


Bransh
Organisation

Kategori
Administration, Ekonomi, Juridik

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.