Master Data Maintainer till SQL i Malmö

Vi på SQL Systems är specialister på att hantera stora datamängder, vilket förutsätter att man har tillgång till bra verktyg, men framförallt att man har tillgång till personal som kan tekniken att hantera stora datamängder. Till detta kommer dessutom att man måste ha personal med teknisk kompetens, så att man får rätt kvalitet på informationen.

Om jobbet
Som Master Data Maintainer arbetar du i huvudsak med att skapa och underhålla material i affärssystem utifrån tekniska dokument. Det är du och dina kolleger som utvinner handlingskraft ur våra kunders system. Du kommer ingå i ett drivet och framåtsträvande team med högt arbetstempo. Tjänsten innefattar tekniskt utmanande uppgifter såväl som kontinuerlig kontakt med beställare. Arbetet sker både självständigt samt i grupp och du förväntas bidra med förbättringar och innovativa lösningar.

Vem är du?
Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs som bäst när du får ta eget ansvar och ges möjlighet att påverka. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet – för oss är det lika viktigt att du passar bra in i teamet som att du har en lämplig bakgrund sett till erfarenhet och kunskap.

Du har ett brinnande engagemang för kundens situation och är villig att göra det lilla extra för att göra kunden nöjd. Du är van att ta egna initiativ och som persona är du ansvarstagande. Då du kommer att arbeta nära såväl våra kunder som dina kolleger söker vi dig som är utåtriktad och kommunikativ. Du har god datorvana och datorkunskap och en god systemförståelse. All form av teknisk kunskap, erfarenhet och intresse är meriterande.

Vi vill att våra team ska bestå av olika personer med olika kompetenser. För denna roll söker vi dig som är utbildad ingenjör från högskola eller universitet – helst inom elektronik eller automation, men vi är även intresserade av att dig som är kemi- eller mekanikingenjör. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av att arbeta med tekniska processer i någon form men vi är även öppna för att anställa nyexaminerade personer.

Vi erbjuder
Vi ska vara en attraktiv arbetsplats för att kunna locka riktigt duktiga människor. Vårt viktigaste mål är trygghet för den anställde.

På SQL ska det vara högt i tak, och vi förväntar oss och uppskattar att alla har en åsikt. Vi delar framgång med varandra. Framgång föds också genom att vi vågar vara nöjda och kan tacka nej när vi inte har kapacitet eller vi ser att det finns bättre sätt att leverera på – detta skiljer oss från många andra företag som jobbar med information och IT. Vi har insett att detta är vad kunderna efterfrågar mest: integritet, ärlighet och pålitlighet.

Vi satsar på våra medarbetares trivsel och utveckling. Vi erbjuder en fast lön och trygga anställningsvillkor.

Ansökan
Låter det intressant? Vi tillämpar löpande urval så ansök snaras, dock senast 2019-08-11. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök”, fyll sedan i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227. För frågor rörande rollen och företaget kontakta VD Jonas Kimmehed på 070-6642066.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM SQL
Vi bygger den digitala grunden för underhålls- och servicearbete i världsklass. Vi tar bort tidstjuvarna och ökar säkerheten genom att skapa ordning och reda.

Vi levererar en kvalitetssäkrad dynamisk spegelbild av produkten eller anläggningen i kundens system. Från minsta komponent till komplett anläggning. Vi skapar förutsättningarna för en användbar Digital Twin. Här finns all produktinformation sorterad, tvättad och tillgänglig. Vi säkerställer informationsintegrationen till omkringliggande affärssystem. Vi jobbar efter devisen, rätt information – rätt beslut.

Vi säkerställer alltid relevans och precision innan vi lämnar över. Vår kvalitetsgaranti skapar trygghet för kunden.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
SQL Systems Sverige

Ansök härFöretag
SQL Systems Sverige


Plats
Malmö


Bransh
Personal

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.