Meriterande studentuppdrag för dig inom HR, ISO och Administration – Mölndal

Just nu söker vi dig som är på jakt efter ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna! Vår kund är ett svenskt bolag i en global koncern där du erbjuds ett spännande möjlighet med omväxlande arbetsuppgifter inom HR, ISO och administration.

Din nya utmaning:
Du kommer assistera ledningsgruppen efter behov gällande olika projekt av varierad karaktär inom områdena ISO, HR och Administration. I din roll som spindeln i nätet kommer du exempelvis att;

  • Koordinera och supportera samarbetet med såväl lokala kontaktpersoner som det globala kvalitetsteamet gällande kommande ISO-certifiering
  • Assistera med dokumentation av interna arbetssätt och processer
  • Bevakning och uppföljning av bolagets kreditvärdighet, inkassohantering i samarbete med ekonomiavdelningen
  • Enklare administrativa uppgifter inom ekonomi och personal
  • Säkerställa on-och offboarding av medarbetare;
    - Säkerställa introduktionsplaner och uppföljning
    - Säkerställa checklistor och löpande moduler i personalsystemet

Omfattning:
Behovet uppskattas mellan 10–20 timmar per månad och ses som löpande över tid. Eventuellt kommer det vara något utökat under perioden april – augusti då ISO-arbetet kommer prioriteras. I detta uppdrag blir Roi Rekrytering din arbetsgivare och du agerar uthyrd konsult till vår kund.

Vem är du?
För detta uppdrag söker vi dig som har möjlighet att anta ett extrajobb som ställer krav på flexibilitet och stort eget ansvar. Du är van att planera och organisera din tid och kan rycka in snabbt när så behövs.

Vi tror att du är i början av dina studier, gärna inom HR, ekonomi och-eller administration alternativt har annan sysselsättning, vilket möjliggör ett långsiktigt extraarbete under studietiden. Vidare har du god datorvana och navigerar vant i Office-miljö. För detta uppdrag är det meriterande med tidigare erfarenhet av schemaprogram som exempelvis Microsoft Visio Viewer eller liknande.

Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och klara deadlines och du har en god förmåga att prioritera din tid effektivt. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du trivs i en miljö som bjuder på värme, gemenskap och en stor arbetsglädje.

Tjänsten ska tillsättas omgående och då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Amanda Johansson, Roi Rekrytering, amanda.johansson@roirekrytering.se , 0732-33 11 90.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Roi Hitta HR