Serviceinriktad Fastighetsvärd sökes till Öckerö Fastigheter

Vi är Öckerö kommuns fastighetsbolag

Vi vill verka för en bättre vardag för alla som bor och arbetar på våra vackra öar. För oss är service, omtanke och tillgänglighet viktiga ledord.

Nu söker vi en ny kollega till vår grupp om sju andra fastighetsvärdar som ingår i gruppen Tillsyn och skötsel .

Beläget i fantastisk skärgårdsmiljö ca 30 min från centrala Göteborg ligger Öckerö.


Om tjänsten

I rollen som fastighetsvärd har du ett helhetsansvar för dina fastighetsområden, så att de vid var tid är i ett representativt skick för våra hyresgäster, samt utför regelbunden tillsyn för att förebygga fel och skador på hela området. Du tar hand om felanmälningar och beställningar från våra kunder där du möter kundens behov, återkopplar och utför arbeten efter vår överenskomna servicegaranti.

Som stöd för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt har du bl.a. tillgång till och ansvarar för en välutrustad servicebil, mobil tillgång till stödsystem, samt funktioner och kollegor som stöttar dig vid behov. Alla åtgärder rapporteras i vårt stödsystem för högre kvalitet och service.

Du har en mycket viktig roll nära våra kunder, men runt varje fastighet är ni också ett fastighetsteam där, förvaltaren, arbetsledaren och drifttekniker ingår för att få varje fastighet att vara i ett så gott skick som möjligt. Du rapporterar till arbetsledaren och gruppen ingår i organisationsdelen Förvaltning. Förvaltningen leds av förvaltningschefen som är direkt underställd VD. Chef för Tillsyn och skötsel är en arbetsledare.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att trivas hos oss och lyckas väl med uppdraget så bör du:

  • ha gymnasieutbildning eller yrkesutbildning, gärna inom fastighetsförvaltning och/eller teknik-/hantverksyrken
  • ha B-körkort och datorvana
  • ha arbetslivserfarenhet av liknande tjänst eller från hantverksyrke
  • kommunicera tydligt och tycka om att arbeta med människor
  • ha en positiv och lösningsorienterad inställning och bidra aktivt till ett gott samarbete i teamet
  • vara social, ansvarstagande och självständig
  • vara noggrann och strukturerad och planera dina arbetsuppgifter väl

Praktiskt om anställningen

Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Grundlön plus extra ersättning för beredskap
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Din ansökan vill vi ha allra senast 2019-05-17.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Berglund, Service & utvecklingschef på johan.berglund@ockero.se eller 031-764 56 12 eller Johan Märs, Lokal förtroendeman Fastighetsanställdas förbund, på johan.mars@ockero.se eller 031-764 56 03.

Om Öckerö Fastigheter

Koncernen Öckerö Fastigheter ägs helt av Öckerö kommun. Vi bygger och förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och IT-infrastruktur. Genom våra verksamheter är vi en stor del av öbornas vardag – och ett kraftfullt verktyg för en stark och hållbar utveckling av Öckeröarna.

Vi äger 438 bostäder och ungefär 55 000 kvm lokalyta. Dessutom bygger vi stadsnät av fiber på samtliga kommunens öar.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Öckerö Fastighets AB

Ansök härFöretag
Öckerö Fastighets AB


Plats
Öckerö


Bransh
Fastighetsförvaltning

Kategori
Bygg/anläggning
Sanering och renhållning

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.